Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen úgy barátnőm ha nincsenek lány ismerőseim?
Nem függ össze. Nekem vannak lány barátaim és haverjaim. Megtalálom velük a közös hangot. Mégsem találok könnyen párt.
Duma meg a kinézet is teljesen egyedi, hogy kinek mi jön be. Én extrémebb vagyok az átlagnál, mindkettőben.
Próbálkozni kell, aztán majd sikerül. Csak ne kényszeresen mindenkinél, mert az meg ciki. :D
31/f
Kérdés értelmetlen a kifejtés tükrében. Az a legkisebb gond(itt) hogy nincsennek lány barátaid.
Mint ahogy te is írod a lányoknak nem egy unalmas (1 szóban) pasi kell,aki senkinek sem érdekes(fiu barátok). Meg kell tanulni,hogy legyél mások számára érdekes és értékes. Miről tudsz sztorizni bárkinek? Legunalmasabb munkáról is lehet érdekesen humorosan mesélni...legérdekesebbről is lehet úgy beszélni,mintha teljesen unalmas lenne.
Gondolom dolgozol. Ott sincsennek barátaid????
Hát az van hogy ez nem egy alapvető dolog ami ilyen segély szinten is jár.
Ha otthon ülsz egyébként a 4 fal között az ismerkedés így nem igazán lesz lehetséges.
Mondanám hogy keres v mi otthon ülő csajt, de az meg azért lehetetlen mert az se mozdul ki. Pont min te.
Egyébként az 5 annyiban nem mondott hülyeséget hogy meleg szexpartnernek ha 20-30 éves vagy simán bevesznek.
(Több meleget ismerek.)
Bár bukott a történet a lány miatt( aki végig olvassa rájön). De azért ide illik,az esély legalább megvolt. Manapság minden lánynak szinte van működne. Régen bevallom nekem se tetszett,exeméért haragudtam. Mindegy elfogadom ,hogy divat,van szolid is. Ismerős lány,gyerekként 15 éves koráig (én 18) barátkoztunk de utána ő komoly nő lett...Ritkán összefutunk ,ritkán beszélünk neten, ő elismert tehetséges műkörmös. Egyszer csak rámírt,ne lepődjek meg egy aranyos (fiatal) lány jelölni fog facen,volt ma nála körmöt csináltatni. A lány 23 éves (én 34) de komoly kapcsolatot akar komoly 30+os pasival.
Lényeg van lány barátom,vannak barátnői(ügyfelei) ha nem 23 éves érettlen lányka lett volna egy randi.
Aki még olvassa. Ha valakit ajánl valaki valakinek akkor egy pozitv képet fest az összehozni kívánt fiúról és lányról. Aztán meglesik egymást a neten.
Ha leszólítol egy lányt,vagy társkeresőn írsz külsőd az első benyomás. A frappáns szöveg 2.
(Lány) barátok még tanácsadásra is jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!