Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a lány nem ír többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány nem ír többet többszöri beszélgetés után jobb ha nem is írok neki többet?

Figyelt kérdés

Online megismertem egy lányt, nagyon kedves volt. Néhányszór jól elbeszélgettünk, nem olyan kérdez-felelek jellegü volt. A tegnapelőtt nem tudtam írni egész nap, a tegnap pedig amikor írtam azt mondta, hogy örvend, hogy jelentkeztem...már azt hitte, hogy nem is fogok írni. Erre én válaszoltam, azonban ő azóta nem írt semmit. Most nem akarok pánikolni vagy ilyesmi...max nem beszélünk többet, csupán furcsállom, hogy ilyen hírtelen eltűnt. Arról nem is beszélve, hogy csalódott vagyok...nameg az elutasítás senkinek sem esik jól.

Ha nem érdeklem talán jobb is így, mert el akartam hívni egy randira. Legalább megúsztam a leégést.

2020. aug. 23. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem van pasija. Van nekem is egy kolléganőm akivel szoktunk chatelgetni. De mikor a pasija ott van akkor még a netet is kinyomja a telefonján, és szinte egész hétvégén elérhetetlen.
2020. aug. 23. 19:22
 2/5 A kérdező kommentje:
sajnos nincs kizárva...ebben az esetben nagyon félreismertem
2020. aug. 23. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
1 Jellembajnok egy kollegínád van:DD
2020. aug. 23. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen: az itteni tapasztalataim szerint igen.
2020. aug. 23. 21:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez van, legalább nem húzta az agyam...értékelem ezt is. Ha tényleg úgy van ahogy az első válaszoló írta akkor ez őt minősíti.
2020. aug. 24. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!