Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nekem tetsző férfinél többször kezdeményezem én a beszélgetést, kezdem unni. Hagyjam a fenébe?
Van egy férfi, aki nagyon tetszik, és biztos vagyok benne, hogy kölcsönös, viszont nehéz a kapcsolatteremtés...sokat flörtöl velem és próbál kapcsolatba lépni velem, a közelembe van...viszont, ha én nem szólok hozzá Ő csak elmegy mellettem...biztosan bátorítás szükséges, tudom nem könnyű.. :(
Párszor beszéltünk már, közeledünk egymás felé...viszont kicsit zavar, hogy mindig én kezdeményezem a beszélgetéseket, "futhatna" kicsit (bocsánat, ha túlságosan pejoratív a kifejezés)...bár az is lehet, hogy kevés helyzetet teremtek..
Nem, biztosan tetszem neki...nem szórakozik, ez 100%.
Talán az én hibám is..
Nem azért de ha valakinek tetszik egy nő pláne, hogy amit írtál a pasi viselkedéséből adódóan látszik olvasva, hogy extrovertált, az kezdeményez.
Valószínűleg mégsem tetszel neki annyira, tetszel neki, de nem annyira hogy lépjen.
Vagy van valakije.
De miért nem kezdeményezhet egy nő?
Talán össze dől a világ?
Akár állandóan is.
25 N
8-as kezdeményezhet, de amit itt olvasunk ennek a pasinak nincs szüksége ilyesmire. Az a típus, aki azt mondja ha kérdeznék, hogy : Nem kell!
És ezért írtam amit írtam!
* Mármint: Nem kell kezdeményezni!
Mielőtt félreolvasná valaki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!