Istentől már többször kértem bűnbocsánatot. Megiértem neki hogy igyekszem ugy élni hogy neki tetsző legyen, de megint vétkeztem. Ugy érzem leginkább akkor fordulok hozzá ha segitség kell. Szeretnék megint bünbocsánatot. Vajon meghallgat még? 20/L
Isten az, aki mindig megbocsájt, ha teljes szívedből megbánod bűneidet.
És mi vagyunk azok, akik újra-és újra vétkezünk. Mindig, mindenki meghallgatásra talál. Fordulj hozzá bátran és kérd a segitségét.
Az előttem szólónak igaza van!Isten megbocsát!
De tényleg nem csak akkor kell Istenhez fordulni, ha kérni szeretnél, vagy segítségre van szükséged.A hálaadó imák is fontosak!Ezekben hálát adsz Istennek a jóságáért, az életedért, hogy elküldte a Fiát, aki meghalt értünk, de aki fel is támadott, hogy nekünk legyen bűnbocsánatunk!E mellett olvad a Bibliát is!
Van egy történet is,ami pont a bűnbocsánattal, Jézus vérével kapcsolatos:
Egy apuka nagyon szeretett faragni.Meg is rendelt külföldről egy nagyon profi és drága faragó kést. Mikor megérkezett nagyon örült neki, és alig várta hogy használhassa.Egyik nap el kellett mennie valahova, és mivel látta, hogy a kisfia "kacsintgat" a kés felé, a lelkére kötötte, hogy nehogy hozzányúljon, mert drága volt nagyon!Elment, persze a fia elvette.Mikor az apuka hazaért meglátta a kést a garázsban,eltörve.Iszonyat ideges lett, azt gondolta, hogy jó alaposan elveri az engedetlen fiát.Bement a házba dühösen és meglátott a konyhában egy nagy vértócsát.Abban a pillanatban elszállt a dühe és aggódva kereste a fiát.A vérfoltok a fürdőszobáig vezettek, aminek az ajtaja be volt zárva.Az apuka bekopogott, és kérdezte:"fiam, bent vagy?"Mire a fiú:Itt vagyok apa,ne bánts,tudom, hogy engedetlen voltam és hülyeséget csináltam, nem kellett volna!"
Erre az apuka:Dehogy bántalak, gyere ki hagy nézzelek!A fiú kinyitotta az ajtót, nagyon vérzett a keze.Az apuka szorosan magához ölelte, és már rohant is vele a kórházba!
Ezt csak azért írtam le, mert Isten is a Fia,Jézus Krisztus vérén keresztül néz ránk!Ha valami hülyeséget csinálunk(és csinálunk, mert nem vagyunk tökéletesek)e miatt a vér miatt kegyelmünk van!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!