Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha veszek egy Mercedes E osztályt, az segít abban, hogy a ők szemében nagybetűs Férfi lehessek? Ebből látják, hogy van pénzem és majd megbecsülnek?
Figyelt kérdés
Eddig mindig csak megvetettek a nők, a szemükben nem vagyok férfiaug. 4. 23:46
11/26 A kérdező kommentje:
Én W211-est akarok. Lehetőleg 220CDI-t. Ezt kb 2003-2009 közt gyártották.
aug. 5. 02:51
12/26 anonim válasza:
Fotó? Ne kelljen már keresnem
Nekem egyből a terepjáró ugrott be
13/26 anonim válasza:
CLK-t vegyél ember,az két ajtós,na az az igazi punc!mágnes!
(nyilván AMG csomaggal)
Egyszerű vidéki buláknak bőven jó.
14/26 anonim válasza:
Ha az asszonyból indulok ki, akkor inkább rossz pont.
15/26 anonim válasza:
Tehat egy kozel 20 eves sutotol varsz csodat? Szerintem nsgyon gaz, amikor valami idiota vagizasbol vesz egy husz eves mercit vagy bmw-t🤣
Egy autotol nem leszel kelendobb a normalis nok szemeben, max az aranyasokat erdekli, de egy husz eves auto oket sem fogja meghatni.
17/26 anonim válasza:
#15 Nagyon nincs igazad,mert egy férfi húspiaci értékét szintekkel megnöveli az hogy egy 20 éves mercivel megy a csajért ahelyett hogy biciklivel vagy villamossal menne.
18/26 anonim válasza:
Merdzsó??? 😅 Hogy majd elmenjen a nyaralási pénz a szervízre?
19/26 anonim válasza:
Ha van pénzed rá vegyél. Bár egy ilyen autó szerintem sokszor inkább ciki, mint menő. 20+ éves szarral menőzni eléggé kínos, ilyen tipikus cigány mentalitásra vall. Inkább vegyél akkor egy újabb, normális, jól karbantartott "egyszerű" autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!