Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nettó 850e már elég lenne egy sugar babyhez ha az embernek már van saját háza és egy Mercedese?
Figyelt kérdés
2023. máj. 5. 09:48
2/20 anonim válasza:
Hátha a 850-et neki adod, akkor talán elég egy két szexre.
3/20 anonim válasza:
Szerintem siman, kb havi 300e ha parazor talalkoztok csak.
4/20 A kérdező kommentje:
En heti 1-2szer talalkoznek a csajjal.
2023. máj. 5. 10:45
5/20 anonim válasza:
Siman belefér. A sugar baby nem egyenlő a luxus prostival aki alkalmankent 100-200e.
6/20 anonim válasza:
Én akiről hallottam, ott 600ezer/hó volt a tarifa, de emellé az összes progit is fizetni kellett (fine dining, színház, 5* szállodák), vagyis minimum 1M/hó-ra jön ki a számla.
Ja, és ez sem garancira arra, hogy pár hónap után ne lépjen le, ugyanis nem rabszolgát veszel. Ha jön egy pénzesebb csóka, vagy olyan, aki bejön neki, akkor dobbantani fog.
7/20 anonim válasza:
6-os, de itt a kérdezőnek az összes bevétele 850 e Ft. Abból nem fog kijönni a sugárbébike finanszírozása.
8/20 anonim válasza:
6, igen ez mar valami nagOn luxus csaj, de atlagosan azon az oldoon vannak kevesbe draga csajok is..nem csak ez a tobb eve befutott tipus, siman kehet kezdo
9/20 anonim válasza:
850 nevetség tárgya ilyen nőknél. Arra adod neki hogy ruhákat vegyen egy hónapig arra elég! De neked ennyi az egész havi beveteled. Kevés
10/20 anonim válasza:
Ez nagyon kevés ehhez, legalább a dupláját kell keresned ha nem akarsz éhen halni mellette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!