Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nettó 850e már elég lenne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettó 850e már elég lenne egy sugar babyhez ha az embernek már van saját háza és egy Mercedese?

Figyelt kérdés
2023. máj. 5. 09:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
42%
Ausztriában pincérnőként simán megkeres nettó 500-at és még a szállást is biztosítják számára. És nem kell ezért lefeküdnie senkivel, megaláznia magát. Ki az, aki nettó pár százezerért heti kétszer egy férfi rendelkezésére állna, mint valami kapcarongy? Esetleg valami 8 általánost végzett borsodi cigány lányt tudnál rávenni erre. Nagyon el vagytok tévedve.
2023. máj. 5. 14:29
 12/20 anonim ***** válasza:
25%
Nem elég. Akinek sugar babyje van eleve nem ilyen fix fizetésből él.
2023. máj. 5. 14:52
 13/20 anonim ***** válasza:
40%
Egyetertek. Nemetben a mosogato , takaritono keres netto felmillat es sokan ki is mennek. Aki a testet is arulja, havi 5-10 szexxel keres 2-3 milliot tisztan.
2023. máj. 5. 15:39
 14/20 mikeXxX ***** válasza:
19%
Èdes istenem csak fogom a fejem mennyi verèb van itt 🤦🤷! Hiányzik belőletek a fèrfi de nem is kicsit ! Ha már ennyire èletkèptelen nyomingerek vagytok mièrt nem mentek vidèkre kis faluban sok csóringer tizedèt sem keresi meg ha csak azt dupláznátok tele lennètek nővel ! Esküszöm elmegyek randigurunak többet kaszálnèk mint mèszáros 🤣🤣🤣! 43f
2023. máj. 5. 17:49
 15/20 anonim ***** válasza:
23%
Arra nem. Ők kimondottan gazdag férfit keresnek.
2023. máj. 5. 18:16
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Ennek az egésznek mi értelme van amúgy?
2023. máj. 5. 18:37
 17/20 anonim ***** válasza:
36%
Probalja eltalalni, hogy mennyi fizuemelest kerjen mielott regisztral a puncs.hu-ra.
2023. máj. 5. 20:29
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Mi az értelme ennek, mit akartok ettől?
2023. máj. 6. 00:46
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Többen is feltették már de nem értem mi ennek az értelme?
2023. máj. 6. 00:47
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Az előttem szóló intelligens urfiakhoz hasonlóan én sem értem mégis mi értelme ennek. Teringettet, rézangyalát zsiványcinegék.
2023. máj. 6. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!