Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet úgy sikeresen csajozni Balatonon, hogy felajánlom a csinos nőknek a parton hogy bekenem a hátukat?
Figyelt kérdés
aug. 3. 11:12
1/9 anonim válasza:
100-ból 1-nek lehet bejönne. Próbálkozni lehet végülis...
2/9 anonim válasza:
Bejössz nekik = sima ügy.
Nem jössz be nekik = rendőrt hívnak.
3/9 anonim válasza:
#2 Még ha be is jön nekik, vadidegeneknek akkor se nagyon hagyják magukat. Nagyon ritka az ilyen, még ha a férfi egy Adonisz Faszanova, akkor is...
4/9 retektorta válasza:
Én fordítva szoktam, ők kenjenek be engem. Bár nem csajozási szándékból, előfordul hogy egyedül megyek le a partra, és nem akarok leégni.
5/9 anonim válasza:
Nekem ez nevetséges Baywatch kategória, én kiröhögném.
6/9 anonim válasza:
3# Pont azért ritka, mert nagyon kevés olyan férfi van, aki tényleg bejön nekik…
7/9 A kérdező kommentje:
6. Esetleg cuki őzike szem de nagy súlyfelesleggel nyerő lehetek?
aug. 3. 11:36
8/9 anonim válasza:
7# Persze, a csinos csajoknak az minden vágya, hogy egy jól megtermett férfi nuru masszázst alkalmazva kenje rajtuk szét a naptejet.
Mondjuk ez attól is függ, hogy számodra mit takar a csinos nő.
9/9 anonim válasza:
Szerintem semennyire. Főleg ma, mikor az emberek zárkózottabbak, még ha be is jössz valakinek, tuti nem azzal akarja kezdeni, hogy hozzáérj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!