Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire könnyű lenne manapság csinos nőt szerezni a férfiaknak?
"Csomó nagyon vonzó csinos barátnőm van"
Ez az incel mesék "egyszer volt, hol nem volt"-ja.
Hát ha így van, akkor az a sok csinos barátnőd rohadtul nem jó a párválasztás téren.
Én pl azt figyeltem meg, hogy a tényleg csinos nők jó része ( tisztelet a kivételnek) tényleg rettentő sekélyes módon választ magának a sok sok férfi közül...
Az, hogy egy nő csinos, még nem azt jelenti, hogy a férfiak hosszabb távon is terveznének vele. illetve tegyünk különbséget csinos, vagyis olyan nő, aki ad magára, jól öltözik, de nem feltétlenül modell alkat, vagy egy szép nő között, de egy plázacica.
Férfinak nem elég, hogy egy nő szép vagy csinos legyen, ha mellette buta mind a föld, akkor csak szexre fogja használni, és nem becsüli meg. Szerintem te sem szeretnél olyan párt, akivel nem tudsz beszélgetni, komoly dolgokat megvitatni, és nincs saját véleménye, esetleg életképtelen, mert nem nem tudsz rábízni semmi hivatalos ügyet.
Bosszantó tud ám lenni, mikor azt kérdezed a párodtól, hogy milyen színű legyen a szoba? A válasz, meg, hogy neki mindegy, na az ilyenektől falra lehet mászni. Meg az olyanoktól, mint az a csaj aki itt panaszkodott, hogy átment hozzájuk a pasija, és fel volt háborodva, hogy a srác megkérte csináljon neki valami kaját. Nincs otthon az anyja, ő meg nem fog főzni.
"Férfinak nem elég, hogy egy nő szép vagy csinos legyen, ha mellette buta mind a föld, akkor csak szexre fogja használni, és nem becsüli meg."
Nekem elég. Én viszont pont olyan nőt szeretnék aki buta, befolyásolható, behódoló, és nagyon jól néz ki.
Nem kell okos nő. Az exem matematika versenyekre jart annak idején, most is egyetemen tanul. Volt vele elég gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!