Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nyuszi férfi össze tudja szedni a bátorságát, ha tetszik neki egy nő?
Meddig érdemes várni egy ilyenre?
Tudom, hogy tetszem neki. Már mások is ott nyüstölték, hogy csináljon már valamit, mert így nem lesz az egészből semmi. Hallottam. :)
Felnőtt emberről van szó, igen.
Nem ismerjük egymást, csak köszönőviszonyban vagyunk.
Nem, én nem szeretném leszólítani. Lehet maradi vagyok, de ezt tegye meg először a férfi.
Ha adnál neki valami jelet, akkor nagyobb eséllyel lépne ő is. Nem, nem olyan tipikus női "jelet", hanem igazit, amit rajtad kívül más is észrevesz.
Egyébként pont annyira a férfi dolga kezdeményezni, amennyire a nő dolga főzni, mosni, takarítani.
"Mi tetszik neked benne, kérdező"
Sztem nem tetszik a faszi a kerdezonek. Ha tetszene, mindent megtenne, hogy szem elott legyen. Legalabbis, a Chad faszikra tapadnak a nok.
Victor Hugo szerint a szerelmes ferfiak megszeppennek, a szerelmes nok pedig felbatorodnak.
40F incel
Nekem alapból akkor "tetszik meg egy nő", ha küld valamiféle jelzést, hogy nem teljesen közömbös irántam. Sok szép csajt látok mindenfelé, de a legtöbb megmarad "szép csaj" kategóriában. Viszont ha az egyik valamiféle jelzést küld irányomban, akkor már mondhatom, hogy elkezd tetszeni valójában.
Szóval kérdező, ha bejön neked a pasi, küldj jeleket, egyértelműeket, mert nem feltétlen "nyuszi", csak egyszerűen úgy van mint én. Mert őszintén, ha látok egy embert aki totál közömbös irántam, mégis mi a bánatos francért menjek oda hozzá? Lehet, hogy mondjuk olyan állapotomban, hogy nagyon szocializálódni van kedvem, odamegyek mondjuk olyan társasághoz akik alapból semlegesek irányomban és mondjuk kialakul valamiféle vonzalom egy-egy lánnyal, de azért ez ritka eset.
Hát, ha ennyire félénk, akkor nem fog semmit tenni további bátorítás nélkül. A te dolgod, hogy lépsz-e így, vagy sem. Nem kell randira hívni, de ha már köszönő viszonyban vagytok, akkor akár kezdeményezhetnél beszélgetést, akár csak egy rövidebbet is, közben mosolyogsz. Nem ördögtől való bátorítani a másikat.
Volt ilyen párom régen, akár neon táblákkal is kiírhattam volna, hogy tetszik, akkor is megkérdőjelezte volna a dolgot :D Kapcsolatban már nem volt gondja a kezdeményezéssel, de valamiért a fejébe vette, hogy én "kategóriájánál feljebb" vagyok (nem tudom honnan szedte, én nem gondoltam így), emiatt nem merte megtenni az első lépést. Férfiak is lehetnek bizonytalanok, és kellhet nekik némi lökés, hogy ezt levetkőzzék. Nem feltétlenül tutyimutyik ezután, csak több idő, mire kapcsolatban elengedik magukat, ha olyannal vannak, akit valamiért piedesztálra emeltek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!