Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon nyuszi férfi össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nyuszi férfi össze tudja szedni a bátorságát, ha tetszik neki egy nő?

Figyelt kérdés

Meddig érdemes várni egy ilyenre?

Tudom, hogy tetszem neki. Már mások is ott nyüstölték, hogy csináljon már valamit, mert így nem lesz az egészből semmi. Hallottam. :)

Felnőtt emberről van szó, igen.

Nem ismerjük egymást, csak köszönőviszonyban vagyunk.

Nem, én nem szeretném leszólítani. Lehet maradi vagyok, de ezt tegye meg először a férfi.

aug. 2. 00:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
27%
Nem várnék rá, volt esélye, volt, nem élt vele ő veszte. Amúgy egy tutximutyi férfitól mit vársz? Babusgatni kellene több mint valószínű, lehet még saját véleménye se lenne, mindenre bólogatna, vagy kikészítene a féltékenységével. Aki nem mer a nőhöz hozzá szólni annak gondjai vannak nagyon az önbizalmával és hiába dobnád fel csak egy ideig működne aztán pokollá tenné az életed. Inkább felejtsd el még akkor is ha végre hozzád menne.
aug. 2. 00:36
 2/23 anonim ***** válasza:
78%

A sunnyogás, lapulás, kétértelmű, semmi határozott megnyilvánulás irányodban, hogy még egy kávéra se hív el s ezt húzza valaki hónapokig akkor felejsd el.

Mi értelme lenne? Ez a viselkedése megmarad te meg majd ha lép is azok olyan kicsik lesznek vagy maszkulinabb leszel s te irányítod vagy valami bizonytalan időhúzósba találod magad.

aug. 2. 00:54
 3/23 anonim ***** válasza:
76%

De amugy tetszik neked a pasi? Es valahogy a tudtara is adod?

40F incel

aug. 2. 03:26
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 hónapig csak távolság tartóan beszéltem a párommal. Aztán nagy nehezen kihúzta belőlem a kérdést. Járnál-e velem. Kérdésre a válasz igen. Csak sok személyes beszélgetés kell.
aug. 2. 05:05
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
#4 A türelemhez két fél kell.
aug. 2. 05:10
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Aki ilyen szinten van, azt a nők szokták felszedni. Én beszélgettem neten ilyen pasikkal és őket a nők szedték fel. Soha nem ők szedik fel a csajokat. Szóval vagy oda mész hozzá és te hívod el vagy felejtsd el.
aug. 2. 05:11
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
És mi van,ha ő már nem akar semmilyen nőt vagy semmilyen párkapcsolatot, csak nyugalmat akar az életében?
aug. 2. 05:40
 8/23 anonim ***** válasza:
48%
#7 Akkor majd elmondja ezt annak a nőnek, aki leszólítja.
aug. 2. 05:46
 9/23 anonim ***** válasza:
80%
Párom is így volt nem akarok én kezdeményezni. De még jeleket küldeni sem. Nagy nehezen megkérdeztem szeretne ismerkedni,talán volt a válasz. Akarsz járni velem arra is. Közöltem vele hogy lerombolta a maradék önbizalmam. Utána nagy kegyesen igent mondott. Küldj apró jeleket hogy tetszik neked. Bátorítsd egy mosollyal.
aug. 2. 06:36
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószinű, jobb ha te szólítod le.
aug. 2. 07:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!