Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az életmód egyáltalán nem vonzó a férfiak számára. Hogyan értessem meg vele?
Adott egy jól szituált nő, van saját lakása, pénze, diplomája, viszont nem dolgozik. Ügyeskedik ott ahol tud, narkót árul. Céljai nem igazán vannak, csak szórakozni szeret, mivel a saját lakása már megvan, nem látja értelmét gyűjtögetni, inkább csak szórja a pénzt. Nagyon kényelmes életmódot él, pl mindennap kaját rendel, taxival jár a sarki trafikba is, valamint amibe erőfeszítést kell tenni, azt egyáltalán nem csinálja meg, csak szórakozik, él a nagyvilágba, kólázgat kedve szerint. Családot szintén nem akar, mert az túl nagy felelősség és elköteleződés a szórakozás rovására. Közben bántja, hogy nem tud normális párt találni (inkább semmilyet egy jó ideje), annak ellenére, hogy a kinézete kifogástalan, intelligens, valamint kedvesen bánik az emberekkel. Én már mondtam neki, hogy ez a felelőtlen, hedonista életmód áll a sikertelenség hátterében, úgyhogy arra gondoltam, hogy néhány választ innen megmutatnék neki, hátha észhez tér, ha látja, hogy ez semmilyen férfinak nem pálya így.
26 éves a nő.
5. Aki drogot árul, az sose éljen úgy ahogyan akar. Az egy köztörvényes bűnöző, Kínában nagyon helyén tudják kezelni a dolgokat. Aki más emberek életén nyerészkedik, életeket, családokat tesz tönkre, azt ki kell vonni a társadalomból. Teljesen mindegy hogy férfi vagy nő, vagy szuper szexi cicababa.
Mindenki úgy él ahogy akar, ha azzal a környezetének nem árt. A szóban forgó személy ennek ellenkezője! Ha valaki ittasan vezet neked az is mindegy? Ja, hogy éppen most nem karambolozott...ééértem!
A szabadság nem azt jelenti hogy mindenkinek szabad mindent, a szabadság és a demokrácia jelenleg nem való egyetlen társadalomba sem, mert akik értik és művelik, azok a többség butaságától szenvednek. Én betartom a törvény, mások nem. Én figyelmes vagyok a környezetemmel, visszafelé ezt már nem kapom meg. Aztán idővel elgondolkozik az ember, hogy ez meddig mehet. Ráadásul a törvények is teljes mellszélességgel a bűnözőket védik. Majd ha lesz időd, gondolkodj el és kösd össze a szálakat hogy mi miért történik. Bár szerintem ez nem fog menni.
"#8 nem poén volt, kb 600 métert taxival tett meg, nem is egyszer. Drogozni szokott, bár nem olyan sűrűn bevallása szerint."
Ha nem olyan sűrűn, akkor arról még le lehet szokni.
Én is gazdag vagyok, ezért hasonlóan laza vagyok, mint a csaj.
"van saját lakása, pénze, diplomája, viszont nem dolgozik"
Ugyanez vagyok én is.
"Céljai nem igazán vannak, csak szórakozni szeret"
Nekem is csak az a célom, hogy jól érezzem magam életem végéig.
"Családot szintén nem akar, mert az túl nagy felelősség és elköteleződés a szórakozás rovására"
Ugyanígy gondolkodok én is.
"nem látja értelmét gyűjtögetni, inkább csak szórja a pénzt"
Ezzel sincs bajom, bár én nem szórom folyamat a pénzt, kicsit azért odafigyelek, de nem lenne bajom vele, ha ő szórja, ha úgyis van elég.
De teljesen mindegy, mennyi közös van bennem és a csajban, mivel drogot árul és jelenleg drogos, nem járnék vele.
Narkót árul, ergó bűnöző. Tudsz róla és nem jelented fel a rendőrségen, ergó bűnrészes vagy.
Ne válaszokat nutogass neki, hanem jelentsd fel és a börtönben majd észhez tér.
A dílerkedést leszámítva semmi gondot nem látok, én sem aszerint élek, hogy jajj vajon ez bejön-e az átlagnak, hanem az életmódomhoz megfelelő partnert keresek. Ha ez nehezebb, akkor ez van, inkább lennék egyedül de úgy ahogy nekem jó, mint valakivel, amihez változni kellene nagy dolgokban. Szívesen alkalmazkodom olyan semmiségekben, ha a másik mittomén nem csak sötétet és világosat mos külön, hanem pirosakat is, akkor én is úgy csinálom, de abban nem, hogy mi jelenti nekem a szórakozást, kikapcsolódást és társai.
A bűnözést nyilván nem a pártalálás könnyítése miatt kellene feladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!