Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van aki egyáltalán nem eszik...

Van aki egyáltalán nem eszik gyümölcsöt?

Figyelt kérdés

#Diéta életmód
2023. dec. 27. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Jelen!
2023. dec. 27. 12:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is már vagy 2-3 éve nem gyümiztem.
2023. dec. 27. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyik rokonom kisgyerek kora óta sem zöldséget,sem gyümölcsöt nem eszik nyersen.De zöldséget is csak úgy,hogy max.levesben eltűri a borsót,gyümölcsöt meg szinte sehogy.
2023. dec. 31. 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyersen nagyon kevés gyümölcsöt eszek, zöldséget pedig csak főzve eszek, illetve alapvetően nagyon válogatós étrendem van. Ennek ellenére alábbi helyzetek vannak: gyerekkoromban még pufi is voltam, 22 kilót leadtam tiniként, munkanélküliként hanyagként visszahíztam 12-t, tavaly nyáron rostdús étrenddel 16-ot visszafogytam, soha nem voltam ilyen vékony, és túlságosan magas is a vitaminkészletem.

35/F

2024. febr. 27. 12:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmilyen bogyót nem szedek, ráadásul immunbetegségem is van. A főtt ételeim többsége zöldséges és gabonás. De ha például csak sajtos tészta van, akkor eszek mellé almát vagy körtét. Ennyi a történet. Leginkább zöldség és gabona a lényeg rostdúsan. Kalóriadeficit sem kell, halomra zabálok cukrot.
2024. febr. 27. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!