Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az életmód egyáltalán nem vonzó a férfiak számára. Hogyan értessem meg vele?
Adott egy jól szituált nő, van saját lakása, pénze, diplomája, viszont nem dolgozik. Ügyeskedik ott ahol tud, narkót árul. Céljai nem igazán vannak, csak szórakozni szeret, mivel a saját lakása már megvan, nem látja értelmét gyűjtögetni, inkább csak szórja a pénzt. Nagyon kényelmes életmódot él, pl mindennap kaját rendel, taxival jár a sarki trafikba is, valamint amibe erőfeszítést kell tenni, azt egyáltalán nem csinálja meg, csak szórakozik, él a nagyvilágba, kólázgat kedve szerint. Családot szintén nem akar, mert az túl nagy felelősség és elköteleződés a szórakozás rovására. Közben bántja, hogy nem tud normális párt találni (inkább semmilyet egy jó ideje), annak ellenére, hogy a kinézete kifogástalan, intelligens, valamint kedvesen bánik az emberekkel. Én már mondtam neki, hogy ez a felelőtlen, hedonista életmód áll a sikertelenség hátterében, úgyhogy arra gondoltam, hogy néhány választ innen megmutatnék neki, hátha észhez tér, ha látja, hogy ez semmilyen férfinak nem pálya így.
26 éves a nő.
El sem olvastam végig.Az ilyen ember egy alja szutyok, lényegtelen, hogy mit tanult, meg vettek-e neki lakást a szülei.
Ráadásul egy bűnöző is.
Normális ember nem áll szóba ilyen aljadék állatokkal.
szerintem egyáltalán nem fogja érdekelni semmi.
Mindaddig semmi nem fogja érdekelni míg így élhet ahogy most.
#4 ezt miből gondolod, hogy semmi más nem fogja érdekelni, amíg így élhet? Szerintem egyáltalán nem menthetetlen, csak jó belátásra kell bírni.
Köszönöm a válaszokat!
Nálam csak az alábbiak a kizáró okok:
"narkót árul"
"taxival jár a sarki trafikba is" - de ez gondolom csak poén volt, nyilván oda azért gyalog jár.
"kólázgat kedve szerint" - ha ez alatt azt érted, hogy kokainozik vagy bármilyen más kábítószer, akkor kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!