Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak 30 és 40 közt! Ti is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak 30 és 40 közt! Ti is tapasztaltok hasonlót?

Figyelt kérdés

35 vagyok. A húszas éveimben sok lehetőség adódott online társkeresőkön. Közelebb a 20-hoz több, míg közelebb a 30-hoz kevesebb. Viszont amióta átléptem a 30-at, egyszerűen szellemnek érzem magam a társkeresőkön. Mintha egy selejt lennék, aki senkinek sem kell.

Hajvonalam picit felcsúszott, nevető ránc erős, de nem nézek ki radikálisan másképp, mint 10 évvel ezelőtt (amikor is sok bókot kaptam a nőktől). Míg akkor a külsőre bíztam a sikert, azóta sok-sok évet fektettem a személyiségem fejlesztésébe és úgy érzem eredménytelenül, mert a kutyának se kellek.

Aztán itt rendszeresen olvasom, hogy 40+ férfiak rendkívül kelendőek. Ezért gondoltam megkérdezem, hogy más férfiak is ilyen magányosan, mondhatni szellemként élik meg a társkeresést a 30-as éveikben?

júl. 31. 20:25
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
23%
29 tipikus jövendőbeli macskásnéni vagy 😄
aug. 5. 19:15
 32/43 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező! Nem olyan régen mégis egy 20 éves fiúcska dugott, de még hogy. :D Nem kell a lelki, nem kell a dráma, nem kell mosnom a szaros gatyáját, nem kell eltartani, nem kell féltenem a pénzem mint a 35 éves kororsztálytól. Összejárunk, jól érezzük magunkat és kész. Nálatok? Ilyen nincs! Állandóan pótanyukát/feleséget/lakótársat akartok.
aug. 5. 19:15
 33/43 anonim ***** válasza:

En is csak a huszonéves fiukhoz vonzodom, baratom is csak 28.

30N

aug. 5. 19:41
 34/43 anonim ***** válasza:
36%
Majd kinövitek 😃
aug. 5. 19:49
 35/43 anonim ***** válasza:
Nem fogjuk! Jó nekünk a fiatal husi, mint a vizi lamantin visszataszító test. Arra nem fog benedvesedni a puncus, hiába szép a lelke valakinek.
aug. 5. 20:40
 36/43 A kérdező kommentje:

"Nem kell a lelki, nem kell a dráma, nem kell mosnom a szaros gatyáját, nem kell eltartani, nem kell féltenem a pénzem mint a 35 éves kororsztálytól." Nem tudom melyik bolygón élsz, de egy-két lúzer miatt felesleges általánosítani, mert olyanból találsz minden korosztályban.

Az meg a másik, hogy úgy beszélsz a férfiakról, mint egy hímsoviniszta férfi a nőkről. Gyanús, gyanús... Ugye nem az a látens incel vagy, aki itt próbálja rátukmálni az emberekre a tini fiú rigojáját? Kérlek mondd, hogy nem.

aug. 5. 21:08
 37/43 anonim ***** válasza:
#36 Eljön majd az idő amikor a te szottyadt puncusod sem fog kelleni senkinek de legfőképpen egy huszonéves husinak sem hiàba nedves 😉
aug. 5. 23:39
 38/43 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem harminc körül vannak a csúcson a pasik. Volt főnököm harmincas évei elején járt, majdnem az összes csajt megkúrta a cégnél.
aug. 5. 23:47
 39/43 anonim ***** válasza:
39. Főnök .. ha 20 eves lett volna akkor meg dug mindenkit..
aug. 6. 05:55
 40/43 anonim ***** válasza:
40%
Egy unatkozó magát nőnek képzelő faszi irogat itt,ne vegyétek komolyan 😃 Olimpiàn nem akarsz indul esetleg?
aug. 6. 10:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!