Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak 30 és 40 közt! Ti is tapasztaltok hasonlót?
35 vagyok. A húszas éveimben sok lehetőség adódott online társkeresőkön. Közelebb a 20-hoz több, míg közelebb a 30-hoz kevesebb. Viszont amióta átléptem a 30-at, egyszerűen szellemnek érzem magam a társkeresőkön. Mintha egy selejt lennék, aki senkinek sem kell.
Hajvonalam picit felcsúszott, nevető ránc erős, de nem nézek ki radikálisan másképp, mint 10 évvel ezelőtt (amikor is sok bókot kaptam a nőktől). Míg akkor a külsőre bíztam a sikert, azóta sok-sok évet fektettem a személyiségem fejlesztésébe és úgy érzem eredménytelenül, mert a kutyának se kellek.
Aztán itt rendszeresen olvasom, hogy 40+ férfiak rendkívül kelendőek. Ezért gondoltam megkérdezem, hogy más férfiak is ilyen magányosan, mondhatni szellemként élik meg a társkeresést a 30-as éveikben?
7
Ne is öntözzön senki, mert mindig csak én szívtam meg, mikor volt otthon egy "öntöző".
Úgy működnek a dolgok ki mikor éri virágkorát.
Ha fiatalon nem kellettél senkinek, majd idősen fogsz. Ha fiatalon kellettél, akkor idősen nem fogsz.
Az elég ritka aki fiatalon és idősebben is kelendő.
Ahhoz egy olyan arcberendezés kell ami 10 ből 9 csajnak tetszik. Relatív kinek mi tetszik, ezért írtam csak 9et.
Részemről nincs különbség, 30 alatt sem voltak sikereim.
35F
Volt mikor társkeresőztem. Mostanra már full nem érdekel. Ott tényleg nagyrészt gáz csajok vannak. Ráadásul az online világ nagyban hozzájárul a kóros személyiségjegyeik felerősödéséhez.
Tudod, a szar is akkor érzi magát lekvárnak, ha felhypeolják a polcra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!