Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti tenlyleg egyik pillanatrol a masikra bele es ki tudtok szeretni egy fiubol?
Tenyleg azon mulik sokszor, hogy mit mondott neked az illeto? Ha szepeket akkor bele szeretsz viszont ha nem akkor meg gyorsan ki szeretsz belole mert nem azt mondta amit hallani szeretnel?
Ezzel a nok bizonytalansagot sugaroznak a ferfiak fele mikozben a nok a biztonsagra vagynak.
Egy ferfi is biztonsagra vagyik es kell neki, hogy ne azt erezze, hogy a no minden 2 nap meggondolhatja magat es szakit vele mert eppen valami nem tetszett a nonek.
Kerlek kimelj meg a kontrazo, tagado kommentjeidtol. En talalkoztam ilyen nokkel tehat leteznek.
Szinten kimelj meg a rossz helyen keresel szoveggel, hacsak nem tudsz egy pontos cimet mondani, hogy hol nem ilyenek a nok.
Koszonom
Beleszeretni nekem nehéz bárkibe. Kiszeretni könnyű. Ha mondjuk mond valami náci vagy agresszív dolgot, akkor nem tudok rá többé rendes emberként tekinteni.
"ki szeretsz belole mert nem azt mondta amit hallani szeretnel?"
Ezt meg felejtsük már el, hogy "hallani szeretnél" valamit. Nem, az emberek nem azt akarják, hogy a másik hazudjon nekik, hanem azt keresik, aki egyezik velük.
Ja, kiszerettem a fiúból, mert nem azt mondta, amit hallani szeretnék.
A "jössz megint az a*tista f*szságaiddal" meg "tényleg ennyire r*tardált vagy?!" például nem esett jól a fülemnek, de a válogatott sértések és hazugságok sem.
Olyan nincs, és nem is lesz soha hogy bármit is tegyél, és bármit is mondj, a társad garantáltan elnézi neked, és továbbra is szeretni fog.
És nem; ez nem arról szól, hogy egy férfinak mindig, 0-24 bókolnia kell egy nőnek, és soha de soha nem szabad semmi kellemetlent mondania, mert a nők túl hiúk, ostobák és beképzeltek ahhoz hogy a dicsőítésen kívül bármi mást képesek legyenek meghallani.
Csak simán annyira lerombolod a másikban a rólad alkotott képet, hogy utána már szeretni se tud, hiszen nem az vagy, akinek hitt.
Te valami isteni vagy anyai szeretetre vágysz sztem.
Ez nem a "lányok", hanem az emberek egy csoportja. Minkét nemből van ilyen.
"Egy ferfi is biztonsagra vagyik es kell neki, hogy ne azt erezze, hogy a no minden 2 nap meggondolhatja magat es szakit vele mert eppen valami nem tetszett a nonek."
Nálam pl. pont az expasim volt ilyen. Hányszor megkaptam, hogy "ott az ajtó, ki lehet menni, de vissza ne gyere", pedig nem is csináltam semmit. Néha rájött az ötperc, és a legkisebb dolgon fennakadt.
Sok nő mégis össze keveri a szerelmet a fellángolással. Bulikban is láttam sok nő aki axt mondta, hogy bele szeretett egy pasiba mert az jòl nézett ki..
Volt ety eset mikor egy magyar (csóró, de csinos) lány egy svájci fiúval táncolt. Utána a srác eltűnt a haverjaival a lány meg ott sírt, hogy ő szerelmes és senki mással nem akar ismerkedni csak ezzel a svájci seáccal.
Miért mondta ezt 1 óra ismeretség után? Mert svájc, gazdag ország = jóképű, gazdag, megoldja a problémáimat, fél év után szűlnék neki, hogy bebiztosítsam magamat.
Én a hülyéket elkerülni és nem megtalàlni szeretném.
Mivel sok van belőlűk könnyű beléjük akadni. Plusz ott vannak azok az esetek amikor a környezetemven történik ilyen így akaratlanul is látom.
Miért idegesek a nők ha valaki felvet egy valòs problémát velük kapcsolatban?
Azzal, hogy nem beszélünk róla megoldódik??
Vannak kivételek, nem minden nő ilyen, de nagyon nehéz olyat találni amelyik nem egy hercegnőnek képzeli magát akit szórakoztatni kell és el kell tartani különben 5 perc alatt elmúlik a szerelem és még ő lesz az áldozat a végén akit sajnálni kell. Majd 2 hónsp és ùj pasi karjaiban lesz aki meg ad neki mindent, mert ez az alap sok nő szerint. Majd ezek után jön a tagadás, nem nincsenek érdrk nők, nem a pénz, nem a tárgyak...
Dehogynem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!