Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnnek el hirtelen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el hirtelen a nők egyik pillanatról a másikra, amikor minden jó, ez lenne a ghostingolás?

Figyelt kérdés
Többször fordult már az velem elő, hogy több képet is látott rólam és nagyon jókat beszéltünk, nagyon sokat, aztán hirtelen nem írt, hiába írtam rá nem válaszolt, el sem olvasta az üzenetem messengeren, de ugyanilyen volt amikor már találkoztunk és csók is volt. Mi az oka ezeknek az eltűnéseknek?
2023. jún. 24. 20:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
Nem tetszel valami miatt. Akadt jobb, mint te számukra.
2023. jún. 24. 20:20
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Ennek a kérdésnek a puszta létezése is tökéletesen példázza, hogy mekkora hiánycikk az önreflexió ebben az országban.
2023. jún. 24. 20:21
 3/12 anonim ***** válasza:
39%
2: Ennek a kérdésnek a puszta létezése is tökéletesen példázza, hogy mekkora hiánycikk az alázat ebben az országban.
2023. jún. 24. 20:23
 4/12 anonim ***** válasza:
Persze, hogy elírtam, kezdem újra!
 5/12 anonim ***** válasza:
33%
2: Ennek a válasznak a puszta létezése is tökéletesen példázza, hogy mekkora hiánycikk az alázat ebben az országban.
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Szarul nézel ki számára. Ezért koptat le.
2023. jún. 24. 21:03
 7/12 A kérdező kommentje:
6. Akkor képküldés után miért beszélget velem jó pár hétig, teljesen jól és teljesen lelkes?
2023. jún. 24. 21:07
 8/12 anonim ***** válasza:
36%
Mert nem akar megbántani.
2023. jún. 24. 21:14
 9/12 anonim ***** válasza:
34%
Mert gerinctelen.
2023. jún. 24. 21:16
 10/12 anonim ***** válasza:
38%

Ilyenek a nők, korrektséget általában nem kell tőlük várni. Általában elmenekülnek a szembesülés/szembesítés elől.

Amúgy a képlet egyszerű, láttam már jó pár ismerősnél hasonlót és mindig ugyanaz volt az ok: Társkeresőn behúzta őket egy nagyon jó pasi. Utána mehet mindenki a kukába. (Aztán általában jött a sírás, hogy minden pasi csak szexet akar...)

2023. jún. 24. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!