Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kelendő egy ilyen férfi?
Jó tulajdonságok: kedves, figyelmes, jó indulatú, aranyos, intelligens, humoros, konfliktus kerülő
rossz tulajdonságok: félénk, csóró, kis felesleg van rajta, kis intim méret, gyorstüzelő.
#5 Bocsánat, de emellett nem tudtam elmenni. Nagyon rosszul értelmezted a vallásos emberek életfelfogása mögötti értékeket. A vallásos emberek megértik, hogy egy kapcsolatban nem a szexualitás a legfontosabb. Tudom, hogy manapság ez megy a világban, de ez iszonyatosan káros. Akik így gondolkoznak, azoknak a kapcsolatában ott lesz egy félelem, hogy ha nem teljesítenek jól szexuálisan, akkor elhagyják őket. Vagy idővel természetesen meggyengül ez a kapcsolat, és emiatt válnak a felek.
A szex eszköz, nem cél! A vallásos emberek először kiépítik a kapcsolat alapjait (bizalom, kötődés, szeretet), elfogadják egymás gyarlóságait, és önmagukért szeretik társukat. A kapcsolat megkoronázása csak a szex. És pont emiatt, ha a fontos dolgok működnek, de a szex nem, akkor amiatt még nem megy tönkre a kapcsolat. Az biztos, hogy az ilyen kapcsolatok, amikbe az ember nem önzőségből megy bele, hanem hogy a társának boldogságot okozzon, sokkal tartósabbak, mint ahol az önzés dominál. Emiatt még nem kell lenézni a vallásos embereket, sőt... Pont hogy inkább el kellene gondolkodni rajta, hogy általánosságban miért boldogabbak a vallásos emberek, és hogy a "szexuális felvilágosulás" óta miért nőtt annyira a depressziósok száma. Sosem érezted még azt, hogy szexelhetsz bármennyit, a belső biztonságérzetedet senki sem képes kielégíteni? Hogy még ha mindened meg is van (pénz, nők stb), az élet továbbra is értéktelen? Én a helyedben elgondolkodnék ezeken, és nem előítéletesen állnék a vallásos emberekhez.
A kérdezőnek: Olyan embert keress, aki önmagadért szeret, nem pedig azért amilyennek mutatod magad. A többivel csak ideiglenes örömöket hajhászol, ami hosszútávon tönkretesz téged. Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, a rossz tulajdonságokon próbálj meg javítani, és keress egy nőt, akinek "a rossz tulajdonságait" el tudod fogadni. Akkor már van esélyed egy boldog kapcsolatra.
Inkabb olyan alpha csavo kell nekik, mint a Bullshido mester, aki felrugta a kisfiut.
40F incel
15, engem fiatalabb koromban be lehetett etetni azzal, hogy nekem nem jár az orgazmus, és anélkül is szép a szex, de egyrészt a pasik ezt nem vállalnák be, másrészt milyen kuurva megalázó, hogy valaki használta a testemet masztihoz, utána meg nekem ki kell elégítenem magam.
De legalább szeret...
15
Nem er tobbet es nem fontosabb. Ugyanannyira fontos. Nekem nem eleg az, ha a maisk harom percet izzad rajtam. Es azt sem ertem, hogy a masik boldogsaga miert fontosabb az enyemnel? Ugy gondolom, mindnekinek a maga felelossege megteremteni a boldogsagot, ezt senki nem varhatja el a masiktol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!