Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza hódíthatom azt akit egyszer elutasítottam?
Van egy gyönyőrű, értelmes, kedves nő (33 éves) akivel tavaly évvégén nagyon közel kerültünk egymáshoz. Mindennap találkoztunk meló miatt, a nap többi részében is folyamatosan beszélgettünk.
Ez körülbelül 2-3 hónapig tartott.
Akkor mindketten hosszú kapcsolatban voltunk, felmerült a szakítás az én részemről is, az övéről is.
Elmondta nekem, hogy ő belém szeretett, szakított is a párjával.
Én azonban úgy döntöttem megpróbálom helyrehozni a kapcsolatomat a barátnőmmel, 100%-ig rá akarok koncentrálni, azóta egyáltalán nem beszélünk és nem is találkozunk. Ennek már 8 hónapja.
Sajnos ahogy teltek a hónapok, akárhogy próbálkoztunk a párommal, nem jutottunk egyről a kettőre, talán még rosszabb is lett minden, a lányt sem tudtam kiverni a fejemből, mondhatjuk úgy is, rossz döntést hoztam.
Egy hónapja szakítottam vele.
Gondoltam rá, hogy megkeresem a másik lányt, de őszintén félek a reakciójától.
Nem tudom, hogy egy felnőtt, érett nő egyáltalán szóba állna e velem ezek után.
27/F
Mikorra tervezed?
Majd megírhatnád mi volt. Érdekelne. :)
15-ös
Megpróbálok a héten "véletlenül" össze futni vele.
Ha nem sikerül akkor legkésőbb jövőhéten ráírok valahol.
Írni fogok mi lett a válasz :)
Ide írd, én is kíváncsi vagyok ;)
Szorítok neked, nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!