Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan lehetnek Magyarországon a nők által többnyire kapásból elutasított, 170 centinél alacsonyabb férfiak?
Passz a ferjem 169cm
En 156
Az osszes pasim 170cm alatti volt
nem feltétlenül igaz ez, tény és való hogy a magasság sok csaj nál előny.
viszont alacsony férfi is megtudja találni a párját csak nehezbb nem itt kell nyavalyogni!
Csak az incelek szelektálódnak ki, ami egyrészt egy természetes folyamat, másrészt nagyon helyénvaló.
Az incelek nem érdemelnek párkapcsolatot.
Miért az alacsonyságodon lovagolsz? Netán ha magas lennél akkor kapnál rajtengedélyt a csajoktól?
- nagy a farkad ? Min 18 cm ?
- diploma ?
- jóképűség , humoros intelligens ?
- sportos vagy vékony testalkat ?
- saját lakás Budapesten, autó ?
- jól fizető szellemi munka - min 800 ezer nettó ?
Mert ha hirtelen magas lennél akkor a többi dologban megfelelnél a nőknek? Mert ha nem akkor mi a faxnak sírsz a törpeség miatt ?
6
Te nagyon hülye kell legyél, hogy azt hidd, minden párkapcsolatban élő férfi rendelkezik ezekkel a paraméterekkel. :D
Ja hogy neked is a formás testű, sportos, diplomás, széparcú, ápolt, jómódú csaj kell? Akkor tessék igyanezt felmutatnk.
És hány olyan nő lehet, aki 160 cm alatti, emiatt kapásból elutasítják a férfiak?
Mert amúgy ezeknek a nőknek sem olyan egyszerű párt találni, ha más szempontból nem gyönyörű szép.
Olvasom itt a kérdéseket, ahol az átlagnál alacsonyabb férfiak panaszkodnak, hogy nem találnak párt.Mondjuk 170 cm.Aztán kiderül, hogy nekik az "alacsony" nő az 165-170 cm.
Egy sem azt írja, hogy ő 150-155cm-es nőkkel akar ismerkedni, pedig léteznek olyanok is.
Kedves kérdező!
A Te sikertelenséged nem a magasságod miatt van.
Én is alacsony vagyok, még a cerkám se nagy és Soha nem utasítottak el. Voltam több csajjal és kapaszkodj meg, de nagyrésze ráadásul ő maga kezdeményezett.
Még egy 184cm-es nővel is kavartam már.
Hidd el még azt se zavarja, aki azt mondja, csak az számít milyen kiállásod van és mit tudsz nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!