Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vissza hódíthatom azt akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza hódíthatom azt akit egyszer elutasítottam?

Figyelt kérdés

Van egy gyönyőrű, értelmes, kedves nő (33 éves) akivel tavaly évvégén nagyon közel kerültünk egymáshoz. Mindennap találkoztunk meló miatt, a nap többi részében is folyamatosan beszélgettünk.

Ez körülbelül 2-3 hónapig tartott.

Akkor mindketten hosszú kapcsolatban voltunk, felmerült a szakítás az én részemről is, az övéről is.

Elmondta nekem, hogy ő belém szeretett, szakított is a párjával.

Én azonban úgy döntöttem megpróbálom helyrehozni a kapcsolatomat a barátnőmmel, 100%-ig rá akarok koncentrálni, azóta egyáltalán nem beszélünk és nem is találkozunk. Ennek már 8 hónapja.

Sajnos ahogy teltek a hónapok, akárhogy próbálkoztunk a párommal, nem jutottunk egyről a kettőre, talán még rosszabb is lett minden, a lányt sem tudtam kiverni a fejemből, mondhatjuk úgy is, rossz döntést hoztam.

Egy hónapja szakítottam vele.

Gondoltam rá, hogy megkeresem a másik lányt, de őszintén félek a reakciójától.

Nem tudom, hogy egy felnőtt, érett nő egyáltalán szóba állna e velem ezek után.

27/F

júl. 29. 07:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%
Reméljük szorult bele annyi önérzet, hogy nem.
júl. 29. 07:43
 2/23 anonim ***** válasza:
90%
Elmondhatod ezt őszintén amit itt is leírtál. Nyilván embere válogatja, ki hogy reagálna erre. De nőként én is azt remélem hogy elutasít téged, elvégre már egyszer nem kellett neked ő.
júl. 29. 07:49
 3/23 anonim ***** válasza:
87%
Ha van tartása, akkor nem csinál magából bohócot.
júl. 29. 07:51
 4/23 anonim ***** válasza:
47%
Nem feltétlenül lenne bohóc. Úgy is fel lehet fogni, hogy most értél meg rá. Mondd el neki is, amit itt leírtál. Aztán majd meglátjátok.
júl. 29. 08:12
 5/23 anonim ***** válasza:
72%
Remélem lesz tartása a csajnak.
júl. 29. 08:15
 6/23 anonim ***** válasza:
57%

Próbálom beleképzelni magam a lány helyébe:

A-B:Nagyon fáj. Másrészt meg örülök, hogy megkerestél. Szakítottál? Hm. És miért hívtál fel? Hogy ezt elmondd? Attól nekem még mindig fáj az elmúlt időszak.

A: Menj a francba!

B: Hiányoztál! Örülök neked!

Beszélj vele, lehet, hogy C verzió lesz. Sőt, biztos, hiszen nem vagyunk egyformák.

júl. 29. 08:33
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerencséd van akkor visszahódíthatod, de normális embereknél ott van benne a kétely, hogy nincs ló jó a szamár is.
júl. 29. 09:21
 8/23 anonim ***** válasza:
59%

Lehet azt se tudja, hogy már egyedül vagy. Szerintem ezt valahogy hozd a tudtára, hívd el egy baráti beszélgetésre vagy csak intézd úgy, hogy össze fussatok valahol. Sok idő eltelt, ki tudja mi jár most a nő fejében.

Ha akar még valamit tőled, akkor biztos kapsz róla valami jelet, hogy kezdeményezhetsz nála.

36/F

júl. 29. 09:32
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

én tizenix évet mondtam fel a bizonytalan miatt, nem beszéltük meg, de gondoltam tiszta lappal sokkal szimpatikusabb vagyok neki. Mikor volt valakim sokkal jobban nyomult, mikor már nem volt meg akkor meg hónapokig nem szólt hozzám, majd x havonta megjelent, hogy mi újság velem..

ami a lényeg, ha tényleg szivből megérintettétek egymást, és egyikötötk sem tudja a másikat kiverni a fejéből akkor menni kell és keresni a másikat, általában nem mindig vagyunk ugyanazon a hullámon szóval amikor már az egyik túlvan a másikon akkor a másik éppen intenziven akarja a másikat...szóval ritka a közös rajongás egyidőben, de próbáld meg

júl. 29. 09:48
 10/23 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy igazatok van és elhajt a fenébe, meg fogom érteni ha így lesz.

Nagyon bízom benne, hogy legalább tudunk beszélni kicsit.

Kulturáltan és jó viszonyban váltunk el a körülményekhez képest.

Tudom, hogy nagyon nagy fájdalmat okoztam neki, azt is tudom, hogy tudja sosem akartam szándékosan bántani...bár ez a lényegen nem változtat.

9-es.

Mi lett végül az illetővel?

júl. 29. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!