Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol bujkálnak a hétköznapi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol bujkálnak a hétköznapi és/vagy kevésbé tetszetős nők?

Figyelt kérdés

Tinderen csak tökéletes külsővel megáldott nőket látni. Én nem vagyok ennek a férfi változata. Tudom, hogy hozzájuk kevés vagyok, de nem is ez a probléma. Egyszerűen sehol nem látni hétköznapi, ne adj isten kevésbé vonzó külsővel megáldott nőket a társkeresőn. Pedig hozzájuk vonzódom inkább. Példák:

[link]

[link]

[link]

[link]

2024. júl. 29. 02:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Fent vannak, csak rá kell szánni az időt a pörgetésre, mert azok kerülnek az elejére a listának, akik a legtöbb férfinek bejönnek statisztikák alapján, azok pedig a kikent-kifent filterezett, injekciózott insta hölgyemények.
2024. aug. 1. 17:38
 22/24 anonim ***** válasza:
74%

Bár nem olvastam a válaszokat ,meg fogom tenni. Ez a kérdés bennem is felmerült. Amit láttam a társkeresökön, vagy a felső vagy az alsó kategória a nök nagy része. Vagy (több )diploma vagy 8általános +(esetleg annyi sem) , kényszer szakmunkás végzettség, amivel lehetetlen elhelyezkedni. Vagy nagyon jó nők, vagy nem annyira szépek. Vagy azok a nők akiknek senki sem jó, vagy akiknek bárki jó.

Vagy én vagyok intellektuálisan kevés nekik, vagy ők nekem. A jóravaló talpraesett értelmes középiskolát végzett, vagy diplomás de nem fellegekben járó nők max 22-24 éves korukban megtalálják életük párját. Ők elváltan 1-2gyerekkel kerűlnek vissza a társkereső piacra, lelkileg megtörve.

szept. 20. 12:30
 23/24 NTBS ***** válasza:
100%
Ha nem megy online, próbáld meg élőben. Ott lesznek szépen sorban.
szept. 20. 18:04
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
22-nek teljesen igaza van. Vannak azok, akik nem igazán kellenek senkinek sem és azok, akik valamiért túlértékelik magukat és senki sem jó nekik. És valóban lehet párhuzamot vonni az iskolai végzettséggel is. Vagy a képzetlenek maradnak 25 felett, vagy a felsőfokú végzettségűek közül azok, akik szinte teljesen elszakadtak a valóságtól. A többi nő kapcsolatban van, vagy ha éppen szét is mentek a párjával, gyorsan talál új pasit. Sokszor ők fel sem kerülnek a társkeresőre, mert személyesen is könnyen ismerkednek.
szept. 21. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!