Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol bujkálnak a hétköznapi és/vagy kevésbé tetszetős nők?
Tinderen csak tökéletes külsővel megáldott nőket látni. Én nem vagyok ennek a férfi változata. Tudom, hogy hozzájuk kevés vagyok, de nem is ez a probléma. Egyszerűen sehol nem látni hétköznapi, ne adj isten kevésbé vonzó külsővel megáldott nőket a társkeresőn. Pedig hozzájuk vonzódom inkább. Példák:
Tinderen vagy más társkeresőn nyilván nem vagyunk fenn, ezek mellett a tökéletes/modell külsejű nők mellett labdába sem rúghatunk. Megalázni minek magunkat? Hogy aztán valami trash of tinder jellegű csoportban váljunk gúny tárgyává például?
Ettől még nem bújtunk el. Jelen vagyunk élőben mindenhol. Csak ott is láthatatlanok vagyunk a tip-top, csini nők mellett, és senki nem jön oda próbálkozni, kezdeményezni, hiába mutatunk nyitottságot. Mi nem fogunk odamenni a férfiakhoz, ez igaz, egyrészt mert tudjuk, hogy nem ránk lenne igénye 99%-otoknak (csak egy részetek lemondóan beletörődik, hogy annál a kategóriánál, akire vágytok, úgysem lenne esélyetek, aztán előadjátok, hogy áh, nem is olyanok kellenek), másrészt mert azzal is tisztában vagyunk, hogy >90%-otoknak megvan a véleménye a nyomuló nőkről, és ennek megfelelően is kezelitek őket, már ha nem rázzátok le...
Nekem pl. az utolso kepen levo no kifejezetten tetszik, foleg hosszabb hajjal.
40F incel
"Egyszerűen sehol nem látni hétköznapi, ne adj isten kevésbé vonzó külsővel megáldott nőket a társkeresőn."
Kérdező, te használtál már egyáltalán társkereső oldalt?
Az ilyen nök tucatjával vannak ott jelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!