Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, vannak itt akik gátlásta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, vannak itt akik gátlástalanok és minden tetszetős nőt leszólítotok?

Figyelt kérdés
Én 30 éves vagyok és 2 éve senki. Társkeresőn nem írnak nagyon vissza, ismeretségi köröm gyér, nem tudok ott ismerkedni. Sokat dolgozom, ez sem túl jó ómen. De valahogy társat szeretnék találni, mivel ne vagyok egy hú, de helyes pasas, kénytelen leszek nekem tetsző mindenféle nőt, mindenhol leszólítani? Mire számíthatok? Nektek mik a tapasztalataitok? Tudom, sok lesz a takarodj...De hát áldozzuk be magunkat.
2016. júl. 6. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:
A legtöbb nekem tetsző nőt leszólítom, de nem nagyon vezet ez sem sehová. Sőt, bele is fogsz bolondulni mert nem tudod majd a végén, hogy ki kicsoda.
2016. júl. 6. 18:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Csináld, ha ez neked jó, de a nők szemében komolytalan leszel!
2016. júl. 6. 19:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Basszus, de akkor adj tanácsot, hogy hogy csináljam.
2016. júl. 6. 19:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Havi szinten 20-30 nőt szólítok le ismeretlenül, nyilvános helyeken. Az utcán, a buszon, a ruhaboltban, a plázában, az élelmiszerboltban és hasonló helyeken. Ezekből 1-2, akivel szex is összejön.

Hidd el megéri próbálkozni, de ehhez bírni kell az elutasítást. Volt olyan hét amikor 10 nő küldött el a fenébe, de csináltam tovább aztán a következő héten 2 új nő puncijába is belebújtam. Nem szabad feladni

25/F

2016. júl. 6. 19:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező nem puncit keres, hanem barátnőt.

Nem tudom hogy mi van a fejetekben, de én így nem tudnék ismerkedni, hogy minden boldog-boldogtalannál bepróbálkozok.

2016. júl. 6. 19:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Na jó, de úgy sem lehet, hogy van egy-két nő, akit lásából ismersz és nagyon tetszik. Aztán bepróbálkozol náluk, kapsz két nemet és magadba roskadsz.
2016. júl. 6. 19:23
 7/9 anonim ***** válasza:

És nem vernek agyon az esernyőjükkel ezek az egy alkalmas nők mikor rájönnek hogy milyen szélhámos vagy és ráadásul vírusgazda?

2016. júl. 6. 19:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Sztem ne akarj barátnőt, hanem csak dugni, mint a fenti kolléga.

Nekem csak azok az ismerőseim boldogok, akik váltogatják a puncikat. A többi mind annyira meggyötörtnek látszik, hogy sztem nem is ismernének magukra...

2016. júl. 6. 19:38
 9/9 anonim ***** válasza:

7:

Nem az azonnali szexre hajtok, hanem arra hogy úgy 2-5 randevú (1-2 hét) ismerkedés után feküdjünk le, miután már kialakult a kellő bizalom részükről is.

Télen voltam vizsgálaton. Egyetlen nemi betegségem sincs.

2016. júl. 6. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!