Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen testalkatú lányok jönnek be nektek? Milyen az a testalkat, ami már nem tetszetős? 21l
Szívesebben játszanék úgy, hogy te küldesz magadról és én mondom, hogy tetszenél-e, vagy sem. Oké, tudom, nem mész bele, nincs is ezzel gond. :)
Maradjunk annyiban, hogy a vékonyabb lányok jönnek be. Nem a csontkollekciók, az egészségesen vékonyak. De ez nem jelenti azt, hogy csak ők.
24/F
Ez így mindig rossz kérdés.
Általában a kérdezőnek az a lényeg, hogy vajon ő tetszhet e az emberek többségének, reméli h több olyat linkelnek mint amilyen ő.
ergo egyszerűbb lenne képet berakni nyaktól lefelé.
A sportosabb vékonyabb testalkatúak.
Éssss itt jön majd a marhaság amit sokan mondanak, de nem, nem nem nem a csontosan vékonyakra gondolunk. Hanem azokra a pont jó alkatra, amit utcán is lehet látni elég sokat.
Ez nagyon bejön, ilyen lányt még soha se láttam. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!