Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol bujkálnak a hétköznapi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol bujkálnak a hétköznapi és/vagy kevésbé tetszetős nők?

Figyelt kérdés

Tinderen csak tökéletes külsővel megáldott nőket látni. Én nem vagyok ennek a férfi változata. Tudom, hogy hozzájuk kevés vagyok, de nem is ez a probléma. Egyszerűen sehol nem látni hétköznapi, ne adj isten kevésbé vonzó külsővel megáldott nőket a társkeresőn. Pedig hozzájuk vonzódom inkább. Példák:

[link]

[link]

[link]

[link]

2024. júl. 29. 02:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
19%
ki is csapom rájuk mindjárt.
2024. júl. 29. 09:07
 12/24 anonim ***** válasza:
81%
10, még ez is csak egy olyan általánosítás, ami az esetek töredékében állja meg a helyét. Itt, a gyk-n valamiért úgy képzelik el a férfiak, hogy egy nőnek elég elhagynia az otthonát, és már indul is az ostrom. Nem. A valóság nem ez. Max egy kifejezetten szép nő esetén. De "hétköznapi és/vagy kevésbé tetszetős nők" esetén ilyen nincs. Egyszerűen nem történik semmi.
2024. júl. 29. 09:10
 13/24 anonim ***** válasza:
81%
A csúnyácska nőket ugyanúgy levegőnek nézik, mint ahogy az átlag alatti pasikat is, akik naponta ugyanezt leírják itt százszor. Nem kell azt mondani, irreális igényei vannak a csúnya nőnek, ha nem talál párt, vagy ha ez igaz lenne, akkor ez a pasikra is legyen már vonatkoztatva! Akár férfi vagy, akár nő, ha ronda vagy, nincs sok esély, és hiába mondják sokan, hogy akkor egy ronda ember válasszon magának egy szintén rondát, ha nincs vonzalom, akkor nincs, felesleges ezt ragozni.
2024. júl. 29. 09:20
 14/24 anonim ***** válasza:
80%
13, na, ez így hibátlan, és minden benne van. Rövid, tömör, velős. Be lehetne illeszteni mindenhová, ahol előkerül, hogy bezzeg a csúnya nők... vagy hogy mindenki a saját szintjén, ronda a rondával.
2024. júl. 29. 09:26
 15/24 anonim ***** válasza:
67%
#10 A férfiaknál is ugyan ez van. Itt az oldalon is volt nem egy, aki azt mondta, hogy vele egy nő se áll szóba, meg egyetlen nőnek sem kell. Közben meg kiderült, hogy a számára dekoratív nőkről volt szó. A többi nő az neki nem volt nő, akik akartak is volna valamit. Szóval van nőkben is férfiakban is vegyesen ilyen. És azzal nincs is baj, hogy az ember olyannal nem jön össze, aki neki nem megfelelő, csak az zavar, ahogy fogalmaznak. Nem mindegy, hogy tényleg egyáltalán senki sem akarja vagy van olyan, aki akarja, csak neki nem megfelelő.
2024. júl. 29. 10:03
 16/24 anonim ***** válasza:
58%
Nem hozzájuk vonzódsz, csak ez az a szint ahol még úgy érzed van némi esélyed.
2024. júl. 29. 11:14
 17/24 anonim ***** válasza:
35%

12

De az a vicces, hogy még a szép nők esetében sem ez a helyzet.

Én pl objektíve egész szép vagyok. Sosem volt gondom a párkereséssel, és gyakran odajönnek hozzám a bulikban. De könyörgöm, baromira nem arról van szó (hála az égnek), hogy férfiak tucatjai zaklatnak az utcán meg minden nap rám ír 20 különböző ember...

Amikor ismerkedni akarok, akkor könnyen megy, de aki nem szociális, az lehet akármilyen szép, nem fog berepülni az ablakán egy udvarló.

De valahogy a férfiak egy része azt hiszi, hogy egy szép nő random éli az életét, elmegy dolgozni, aztán vásárol, főz egyet, majd kiül este egy barátnőjével kávézni, és ezalatt 5-6 házassági ajánlatot kapott. Nos (szerencsére) nem.

2024. júl. 29. 14:14
 18/24 anonim ***** válasza:
35%
Én inkább maradnék egyedül, mint egy olyan férfival aki szerint "hétköznapi" vagyok. Ennél mindenki többet érdemel, egy ember sokkal több mint a külső tulajdonságai.
2024. júl. 29. 15:30
 19/24 anonim ***** válasza:
82%

18

Mert belső tulajdonság tekintetében nincsenek hétköznapi emberek?

2024. júl. 29. 15:42
 20/24 A kérdező kommentje:
18-as, tudtam, hogy valaki kiforgatja majd a szavaimat. Valahogy jellemeznem kellett, de próbáltam tapintatos maradni. "Hétköznapi", mert sok ilyen nőt látni mindenhol (kivéve online társkeresőn). Ha van valami közös bennünk, megvan a szikra, máris nem egy hétköznapi nőről beszélünk. Lehet, hogy az életem értelméről, akit a tenyeremen hordoznék.
2024. júl. 29. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!