Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok olyan férfit aki tényleg hozzám való?

Figyelt kérdés
Olyat aki káros szenvedélyektől mentes nem dohányzik nem iszik alkoholt. Komoly gondolkodású megbízható megértő hűséges. Olyan aki mellettem áll lelkileg aki felemel nem húz le. Akivel nem kell mindenen veszekedni. Aki nem a szüleivel él hanem egyedül. És nem munkamániás az ami még nagyon fontos számomra. Van még ilyen férfi ezen a világon?
júl. 28. 17:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
Ezek a srácok vannak a barátzónában, akiket a testvéredként szeretsz. Hiába felelnek meg mindennek, csórik...
júl. 28. 22:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Nagyban függ életkortól. Nekem már a 30 körüliek az igényem. Itt már tényleg legyen legalább egy önálló albérlete, vagy ha nem, és lakótársa van, legyen egy alapos indoka. Bár nekem könnyű dolgom van, örökölt lakásban élek. Jogsit most szeretnék csinálni, eddig igényem nem volt rá, meg pénzem sem, az öröklés óta, 22 éves korom óta önellátó vagyok, voltak időszakok, amikor nagyon-nagyon kevés pénzből éltem és le is fogytam 10 kilót...

40-es ruhát hordok, nem vagyok a legszebb nő e Földön, de azért bájos arcom van, az exem meg egy 10/10-es pasi volt kb., csak éppen semmi közös hobbink nem volt az érzelmi igényei meg hogy ezen a szinten mi kell egy kapcsolatba ez részéről nagyon nem működött. Nem volt cigis, meg alkoholos, de játékfüggő volt. Csak a függetlenség, játék, haverok. Ezt akarok, azt akarok ez ment a részéről folyton. Semmi olyan, hogy nekem mi lenne jó. Abszolút nem érdekelte az én világom, hogy nekem milyen programokra lenne igényem, a játékok mellett meg az edzés mellett elhiszem, hogy uncsi volt neki az amit én képviselek. Meg még egy csomó minden nem passzolt. Viszont mindenhol ő fizetett ahova mentünk, ami egy idő után nagyon kínossá vált számomra, rájöttem hogy ez így nem működik, hogy 3x annyit keres mint én, igénye van, haverokkal megy is nagyon drága utazásokra , amiket én nem tudnék jelenleg megfizetni.

Dolgozom azon, hogy több pénzem legyen, de nem vagyok munkamániás az élet nem a pénz hajszolásáról szól, meg arról, hogy pénzes programokra járjak. Az ingyen programok sajnálon, ha uncsik. Meg ha nekem elég lenne 2 évente egy nyaralás külföldön. Millió dolgot lehetne csinálni költekezés nélkül, de ő ezt sose fogja vágyni, nem fogja érdekelni, mert van pénze.

Lelkileg teljesen csoffadt kóróvá váltam mellette.

Úgyhogy amiket jó értéknek tartottam "lista szerint" korántsem voltak működőképesek nála. Engem pénzen és jó szexen nem lehet megvenni, én szeretném, ha más dolgok is ezerszer jobban klappolnának, még ha nem is olyan helyes vagy pénzes a másik.

júl. 28. 23:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

" Aki nem a szüleivel él hanem egyedül. És nem munkamániás az ami még nagyon fontos számomra."

Azt a lakást fenn is kell tartani valamiből, illetve fizetni kell a hitelek részleteit!

júl. 29. 21:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok és még jól is nézek ki.

De én nem szeretnék barátnőt, mert nem való nekem. Minden, amit leírtál, igaz rám, egy dolog nem — hűséges.

aug. 8. 23:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!