Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok olyan férfit aki tényleg hozzám való?
Figyelt kérdés
Olyat aki káros szenvedélyektől mentes nem dohányzik nem iszik alkoholt. Komoly gondolkodású megbízható megértő hűséges. Olyan aki mellettem áll lelkileg aki felemel nem húz le. Akivel nem kell mindenen veszekedni. Aki nem a szüleivel él hanem egyedül. És nem munkamániás az ami még nagyon fontos számomra. Van még ilyen férfi ezen a világon?júl. 28. 17:53
2/14 anonim válasza:
Én mindenben ilyen vagyok amiket felsoroltál, de mivel van gyerekem már nem kellek senkinek sem...
3/14 anonim válasza:
Mennyire élethűen tudsz elképzelni egy ilyen férfit, kérdező?
4/14 anonim válasza:
Igazából én pont ilyen vagyok. Viszont én meg a kutyának sem kellek, és amint megtudják a vallásom, a nők 99%-a automatikusan elutasít és esélyt sem ad
5/14 anonim válasza:
Ebből sok van.
Nap mint nap találkozhatsz ilyenekkel.
De el kell keserítselek, olyan ami neked kell emellé jóképű is legyen na azoknak a nagy része elkelt, mert a nők elszedték előled.
6/14 A kérdező kommentje:
5 ös hát szerintem is így van aki jó az mind foglalt
júl. 28. 18:35
7/14 anonim válasza:
Nagyjából 20-40 közöttiekre gondolsz ez kb. a 100%
Ennek az 50%-a nem él káros szenvedéllyel.
marad a fele 50%
Jóképű is legyen akkor lejön 45%:
marad 5%
megértő hűséges lelki nem munkamániés nem a szüleivel él lejön 3%
marad 2%
nagyjából nőknél is ugyanennyi van, csak több szép nő van mint jóképű pasi
8/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon kevés ilyen ember van. De hidd el: a mai munkaalapú társadalomban inkább jobb, ha munkamániás az egyed.
9/14 anonim válasza:
Nem mindenki örökölt, taníttatták, ment külföldre dolgozni...
Túl nagyok az elvárásaid. Megnézném, hogy te mit tudsz nyújtani!
10/14 anonim válasza:
A nemi szervén kívül semmit (csak úgy mint a nők 90%-a)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!