Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzitek magatokat szánalmasnak amiatt, hogy az egész életetek a nők körül forog?
Figyelt kérdés
Leginkább azokat kérdezem, akik ilyen olyan okból képtelenek kialakítani kapcsolatot. Nem érzitek gáznak, hogy az egész identitásotokat erre építitek, magatokat incelnek, bétának, franc tudja milyen pilles akármiként definiáljátok, miközben gyártjátok az agymenéseket és naponta írkáltok ki ostobábbnál ostobább kérdéseket? Modern ember legnagyobb tragédiája a társfüggőség, komolyan...júl. 27. 12:55
41/46 anonim válasza:
Ezen kár vitatkozni, kinek mekkora aspektus ez. Nekem nagyon fontos, másnak icipici.
42/46 anonim válasza:
Mindenkinek más a fontos az életben és más mértékben. Pl. van, aki mindenáron családot akar sok gyerekkel, van, aki csak egyet, van, aki bizonytalan ebben a kérdésben és van, akit kiráz a hideg már a gyerekvállalás puszta gondolatától is. Na, most akkor kinek van igaza? Senkinek és mindenkinek!
43/46 anonim válasza:
Inkább az lenne a szánalmas, ha nem ekörül forogna a világom. Mivel tudom, milyen a jó szex, odaadó, kölcsönös szerelemben, hülye lennék, ha nem keresném erre a lehetôséget újra. De kinek mi.
44/46 anonim válasza:
Visszakérdeznék, hogy pl a kismillió női prosti nem érzi szánalmasnak, megalázónak, stb, azt, hogy az egész életük, pl a férfiak hímtagjai körül forog? Akkor van csak bevételük, ha az emberek megvásárolják a testüket egy rövidke időre?
Valójában persze mindkét probléma erősen a társadalmaink sara is, hogy egyáltalán elnézik, eltűrik, táplálják, stb, hogy ilyen élethelyzetekbe kerüljenek a tagjaik.
Rengeteg a hamis életvezetési minta, ami mindenhonnan számolatlanul csak úgy dől az egyénekre, pl a rengeteg semmirekellő celeb és társaik formájában.
45/46 anonim válasza:
Szex nélkül élni szánalmas. Egy prosti mondta nekem, hogy szexelni kell. Igaza volt.
46/46 anonim válasza:
Elôtte nem szexeltem kb 7 hónapig, nagyon rossz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!