Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem érzitek magatokat szánalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzitek magatokat szánalmasnak amiatt, hogy az egész életetek a nők körül forog?

Figyelt kérdés
Leginkább azokat kérdezem, akik ilyen olyan okból képtelenek kialakítani kapcsolatot. Nem érzitek gáznak, hogy az egész identitásotokat erre építitek, magatokat incelnek, bétának, franc tudja milyen pilles akármiként definiáljátok, miközben gyártjátok az agymenéseket és naponta írkáltok ki ostobábbnál ostobább kérdéseket? Modern ember legnagyobb tragédiája a társfüggőség, komolyan...
júl. 27. 12:55
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
66%
A barataimmal nem tudok szexelni!!!
júl. 27. 21:48
 22/46 anonim ***** válasza:
76%

Én leépítettem minden egyéb társas kapcsolatot az életemben, mert nincsen rá szükségem.

Rokonok, barátok, haverok mind feleslegesek számomra mert nem rájuk van szükségem, ráadásul szingliként azt érzem hogy lenéznek mert magányos vagyok. Így nem kellenek, akkor inkább teljesen egyedül jobban érzem magam, ha már párom nem lehet

júl. 27. 22:26
 23/46 anonim ***** válasza:
60%
Rohadtul sok baratom van, de rohadtul hianyzik a szex, es nem erzem szanalmasnak. Kell a szex, mindekinek, mint a betevo falat, falat kenyer. Baratok nem enyhitik ezt az elemi, elemeszto hianyt. Hazamegyek a barati talikrol, es ramtor a szexhiany s a magany.
júl. 27. 22:33
 24/46 anonim ***** válasza:
20-21-23-os váloszoló vagyok. Ezeket a hozzászólásaimat spiccesen írtam tegnap. De az igazság az, hogy tényleg így érzem. Persze, jó dolog, hogy kiterjedt baráti köröm van, és rengeteg hobbim, de mégis hiányzik a társ az életembôl, érzelmileg, szexuálisan, mindenhogyan. Magányos vagyok a sok barátom közt is.
júl. 28. 08:52
 25/46 anonim ***** válasza:
*válaszoló
júl. 28. 08:54
 26/46 anonim ***** válasza:
24-es vagyok. Ja és nem lvagyok incel, pilles stb, tavaly dec-ig volt barátnôm, de most nagyon hiányzik, hohy legyen megint. Sztem ez a normális, az ember társas lény.
júl. 28. 11:08
 27/46 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagybetűs, igaz társ hiányát a büdös életben nem pótolhatja semmi és senki! Se hobbi, se cél, se tárgyak, se barát, se rokon, szerintem ennyi a lényeg. Aki jól elvan egyedül, szerencsésnek mondanám, mert nincs hiányérzete!
júl. 28. 14:55
 28/46 anonim ***** válasza:
0%

Sose lesz nőtök, lúzerek... szánalmasak vagytok.

Mi normális emberek jókat nevetünk rajtatok! :D

júl. 28. 15:13
 29/46 anonim ***** válasza:

Na megszólalt a màsfélpipás (egyértelmű) incel

Milyen vicces amikor egy incel nem inceleket oltogat mert éppen egyedül vannak. Mondjuk veled ellentétben nekünk nem olyan sokáig

júl. 28. 18:52
 30/46 anonim ***** válasza:
75%
Jól írta az egyik válaszoló, egy haverral nem lehet szexelni, sőt egyéb testiség sincsen vele. Akik itt a barátokat írják, hogy pótolják a barátnőt, ők lefeküdnek a barátaikkal, vagy mi?...
júl. 28. 19:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!