Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem érzitek magatokat szánalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzitek magatokat szánalmasnak amiatt, hogy az egész életetek a nők körül forog?

Figyelt kérdés
Leginkább azokat kérdezem, akik ilyen olyan okból képtelenek kialakítani kapcsolatot. Nem érzitek gáznak, hogy az egész identitásotokat erre építitek, magatokat incelnek, bétának, franc tudja milyen pilles akármiként definiáljátok, miközben gyártjátok az agymenéseket és naponta írkáltok ki ostobábbnál ostobább kérdéseket? Modern ember legnagyobb tragédiája a társfüggőség, komolyan...
júl. 27. 12:55
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, én teljesen megértelek. Nem azt vitatja, hogy az emberek többségének szüksége van társra, hisz tudjuk, van, akinek a szingli élet tökéletesen megfelel. Gondnak én is a mindennapi 200 kiírt kérdést tartom unalmasnak leginkább azzal kapcsolatban, hogy folyton megy a siránkozás: "Miért is nincs barátnőm, lehet-e barátnőm, ha?". Na meg az általánosító kérdések is uncsik.
júl. 27. 14:25
 12/46 A kérdező kommentje:
#10 Szerencsére ez nem igaz
júl. 27. 14:33
 13/46 anonim ***** válasza:
Pedig ők annyira racionálisak és logikusak meg fiszemfszom. Hisztizni se szoktak, meg érzelemből cselekedni.
júl. 27. 14:38
 14/46 anonim ***** válasza:
34%

Mármint mi nem igaz, az hogy meleg vagy?

Mert csak nekik nem céljuk hogy nőjük legyen és szexeljenek velük.

júl. 27. 15:47
 15/46 A kérdező kommentje:
#14 Az, hogy valaki akar valamit és az, hogy akörül forog az élete, eléggé más.
júl. 27. 15:50
 16/46 anonim ***** válasza:
46%

#9 Ez honnan jön a nőknél, hogy csak az a Férfi aki minden ócska nőt megdönt, aki az útjába kerül? Ez csak akkor lenne esetleg igaz, ha minden nő egy csodálatosan okos, egyen tündérkisasszon lenne, de hát nézzünk már ki egy kicsit a fejünkből, hogy mi a valós helyzet. Nálam pl egy bagós, egy alkesz, egy ribi, egy hivatásos, egy olyan pártkatona, egy sima katona, rendőr, stb alapból red flag. És van még egy csomó tulajdonság, ami miatt szintén.

Barátság? Hol vannak már ők? Az élethosszig tartó folyamatos változásról már nem is beszélve. A közös gyerekekről kivel beszélgessek, ha nem a párommal. A gyerektelen volt barátaimmal?

A Férfiak autókról, sportról, utazásról, piáról és egyéb - számomra totál érdektelen - témákról szoktak beszélni. Még csak filozofálni, pszicho dolgokról, ezotériáról, művészetekről se lehet velük beszélgetni. Legalábbis az én volt haverjaimmal, "barátaimmal" egyikkel sem.

De érjük be azzal! Persze.

júl. 27. 15:59
 17/46 anonim ***** válasza:
78%

Ezt az egész problémakört sikeresen megtapasztaltam

A tapasztalataimat megosztva azt kell mondjam a magányos "társfüggők" felfogása helyes

Hiszen az egészeséges ember is tarsfüggő egészen addig amíg egyszer sem sikerül társat találnia, csakis utána értheti meg hogy mennyire jó egyedül

Ehhez tapasztalat kell, aminek hiányában csakis társfüggőként képes létezni egy normális ember.

Egy szociopata persze nem, az nyilván elvan egymagában is.

Aztán ha megvan a tapasztalat utána már könnyebben éli meg az ember a magányt is. Látja az előnyeit is

júl. 27. 19:39
 18/46 A kérdező kommentje:
#17 Ebben mondjuk van valami...
júl. 27. 19:52
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Engem is irritál ez a hiszti..

De közben nőként, valahol én betudom látni, hogy nekem is fontos ez, és szingliként a gondolataim jó részét az teszi ki, hogy párkapcsolatról ábrándozok.

júl. 27. 20:15
 20/46 anonim ***** válasza:
55%
A barátaiddal nem tudok szexelni. Hiaba van sok baratom, a szex hianyzik.
júl. 27. 20:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!