Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik idősebben keresnek párt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik idősebben keresnek párt, mit kerestek elsősorban?

Figyelt kérdés

Mire alapozták (volna) a kapcsolatot? Idősebb: mondjuk 45-50 fölött.

Később szívesen leírom, én mit, de egyelőre nem akarok befolyásolni senkit vagy szájbarágós lenni.

júl. 27. 09:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
16 eddig is ilyen exeim vannak. Csak az a pont nem teljesult hogy holtomiglan.
júl. 27. 13:47
 22/25 anonim ***** válasza:

Vigasztaljon, hogy napról-napra javulnak az esélyeid, hogy valaki öregkorodban, holtodiglan lesz veled.

júl. 27. 13:53
 23/25 anonim ***** válasza:

Jelenleg én beleuntam ezekbe ami megy hogy 4 év ezzel, 4 év azzal, netán 5, 10 amazzal emezzel, aztán állandóan frissíteni kell.

20 évesen megismerem akivel 25 ig vagyok

26 évesen akivel 30 ig

30 évesen akivel TALÁN megéri az ember a 40 et

40 felett kezdheted megint a 2.életed megint uj pasi 45 ig vagy ha nem hal meg szívinfarktusban akkor talán 50 ig is.

Es igy tovabb majd 70 évesen ismered meg a nyugger klubban azt aki talán 80 éves korodig nem hal meg.

Mamám 2.férje tényleg a nyuggerklubból volt!

Es ebben a korban azért már belegondolok abba hogy nekem sztem erre nincs szuksegem hogy van kapcsilatom ugyan a sírig is csak változnak a fejek nevek benne.

Ez ellenben a pasiknak meg maga a menyország hogy mindig más nőket d.gnak.

Nekem meg a pokol.

júl. 27. 13:59
 24/25 anonim ***** válasza:

Egyedul a gyerektől hallom hogy "mi örökké együtt" vagy pl amikor exem egyik nap bevágja: "nem tudom hogy a jövőben js tervezek e veled", másik nap a gyerekem:" anya én akkor is szeretni foglak ha már a csillagokban leszel".

Ezeken átmenni ..jah néha nehéz

júl. 27. 14:12
 25/25 anonim ***** válasza:
22-es, ez tetszett!
júl. 27. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!