Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik idősebben keresnek párt, mit kerestek elsősorban?
Mire alapozták (volna) a kapcsolatot? Idősebb: mondjuk 45-50 fölött.
Később szívesen leírom, én mit, de egyelőre nem akarok befolyásolni senkit vagy szájbarágós lenni.
Vigasztaljon, hogy napról-napra javulnak az esélyeid, hogy valaki öregkorodban, holtodiglan lesz veled.
Jelenleg én beleuntam ezekbe ami megy hogy 4 év ezzel, 4 év azzal, netán 5, 10 amazzal emezzel, aztán állandóan frissíteni kell.
20 évesen megismerem akivel 25 ig vagyok
26 évesen akivel 30 ig
30 évesen akivel TALÁN megéri az ember a 40 et
40 felett kezdheted megint a 2.életed megint uj pasi 45 ig vagy ha nem hal meg szívinfarktusban akkor talán 50 ig is.
Es igy tovabb majd 70 évesen ismered meg a nyugger klubban azt aki talán 80 éves korodig nem hal meg.
Mamám 2.férje tényleg a nyuggerklubból volt!
Es ebben a korban azért már belegondolok abba hogy nekem sztem erre nincs szuksegem hogy van kapcsilatom ugyan a sírig is csak változnak a fejek nevek benne.
Ez ellenben a pasiknak meg maga a menyország hogy mindig más nőket d.gnak.
Nekem meg a pokol.
Egyedul a gyerektől hallom hogy "mi örökké együtt" vagy pl amikor exem egyik nap bevágja: "nem tudom hogy a jövőben js tervezek e veled", másik nap a gyerekem:" anya én akkor is szeretni foglak ha már a csillagokban leszel".
Ezeken átmenni ..jah néha nehéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!