Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik idősebben keresnek párt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik idősebben keresnek párt, mit kerestek elsősorban?

Figyelt kérdés

Mire alapozták (volna) a kapcsolatot? Idősebb: mondjuk 45-50 fölött.

Később szívesen leírom, én mit, de egyelőre nem akarok befolyásolni senkit vagy szájbarágós lenni.

júl. 27. 09:31
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Olyan nőt keresek akivel tetszünk egymásnak és akarjon gyereket.
júl. 27. 09:44
 2/25 anonim ***** válasza:

Nem alapoznám semmire a kapcsolatot. Sőt, kapcsolatot sem akarok. Nem szeretnék mindenáron

társat találni. Ha jön, jön. Ha szerelemben lesz részem még valaha, tudni fogjuk, mire van szükségünk.

júl. 27. 09:45
 3/25 anonim ***** válasza:
Komoly felfogású, érett gondolkodású nőt keresnék, ezért az se problema ha van valami a,, Toronyban"
júl. 27. 09:45
 4/25 anonim ***** válasza:

Nekem a lélek a lelki egyezés, valamint a vidámság a legfontosabb.

De nem keresek társat.

júl. 27. 10:00
 5/25 anonim ***** válasza:

Elsősorban legyen szimpatikus, tetszedjen.

Második a komoly gondolkodás, lehessen vele tervezni ha komolyan gondolja.

Harmadszor a szex légy fantasztikus.

júl. 27. 10:09
 6/25 anonim ***** válasza:

Ugyan úgy mint fiatalon, elsősorban a kölcsönös szerelmet vágyná az ember.

(Aztán meg persze kapjuk, elfogadjuk ami jön, azt a sok meggyötört, kifacsart sorstársat.:-)

júl. 27. 10:13
 7/25 anonim ***** válasza:

Nevetést, figyelmet, finom ételeket, élményeket és sok intimitást a hétköznapokban is.

Gyerekek már önállóak, kirepültek, éljék szépen az életüket.

júl. 27. 10:21
 8/25 anonim ***** válasza:

Így valahogy. Plusz őszinteséget.

júl. 27. 10:26
 9/25 anonim ***** válasza:
Játszmázások nélküli ismerkedést, kedvességet, jó humort, minőségi időtöltést, érzelmi biztonságot.
júl. 27. 10:31
 10/25 anonim ***** válasza:

Én 50 felett, az őszinte erényt keresem, eddig csak hitegetés, hazudozást kaptam, nincs az embereknek gerince, hogy felvállalják magukat, állandóan csak a szinpadon és álarcban teljes páncélban, hányingerem van az ilyen megjátszós emberekből. Na és a társkeresőn meg mindenki laza szexpartnert keres, egy őszinte, tényleg aki önmagát tudja élni tipus labdába sem rúghat.

Nemrég kiirtam valahová, hogy keresek valakit akivel elmehetnék egy fesztiválra, azt kaptam vissza, ha csinos vagy elviszlek. Ott volt a kép láthatta, nem vagyok egy bányarém, vagy manapság már olyan nincs, hogy elvárások nélkül tényleg csak elkisér valaki valahová ahová ő is szivesen menne, anélkül, hogy ne akarna szexet, vagy egyéb ingyenes szolgáltatást cserébe?

Én elsősorban egy gerinces embert keresnék aki nem játszadozik a másik érzelmeivel, de aki azt hangoztatja magáról, hogy ő nem ilyen pontosan az csinálta meg a másikkal, hogy bántalmazó módon ghosting és egyéb csikicsuki körülményeket teremt, érzelmileg elérhetetlen üzemmódból müködnek..

Nem tudom milyen világban élnek most az emberek, kapcsolódni nem vágynak inkább éli mindenki a szingli életét, a rengeteg csalódás után ki bizik meg a másikban 100%-ban, ha még az őszintének mondott illető sem az :-(

júl. 27. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!