Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik idősebben keresnek párt, mit kerestek elsősorban?
Mire alapozták (volna) a kapcsolatot? Idősebb: mondjuk 45-50 fölött.
Később szívesen leírom, én mit, de egyelőre nem akarok befolyásolni senkit vagy szájbarágós lenni.
A nők föleg fiatal, nagyfarkú srácokat keresnek, ma már általános a tinifiú-öreg nő párosítás.
Múltkor 50-es nőt láttam egy kb. 14 éves sráccal...
Olyat keresnék aki laza lehet vele kikapcsolodni őrültködni zajlik az élet, tekintélye van jófej jók a szociális skylljei stáusza van es nem kell szégyellnem pl egy munkahelyi rendezvényen, imádjon érzelmileg tengjen túl illetve meg lehessen vele élni a ködöt is, ezen kivul sikeres talpraesett pozitív tudatos akivel lehet haladni fejlodni is alapozni is rá és aki öregkomorig es utána is velem van.
Na ilyen pasi nincs a földön se..az exek annyiban buktak csak el hogy valahogy nem látom hogy itt lenne. Tahát a hosszutáv nem megy.
Én nagyon szeretek olvasni, imádom a könyveket. Szkennelt könyveket is korrektúrázok, digitalizálok szabadidőmben.
Viszont én nem szeretnék szoros kapcsolatot, amilyenről te beszélsz, kedves kérdező.
Én csak így barátkozni, levelezni szeretnék online.
Sajnos, nem én vagyok az ideális, akit keresel.
Remélem, megtalálod az emberedet! Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!