Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik idősebben keresnek párt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik idősebben keresnek párt, mit kerestek elsősorban?

Figyelt kérdés

Mire alapozták (volna) a kapcsolatot? Idősebb: mondjuk 45-50 fölött.

Később szívesen leírom, én mit, de egyelőre nem akarok befolyásolni senkit vagy szájbarágós lenni.

júl. 27. 09:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

A nők föleg fiatal, nagyfarkú srácokat keresnek, ma már általános a tinifiú-öreg nő párosítás.

Múltkor 50-es nőt láttam egy kb. 14 éves sráccal...

júl. 27. 10:45
 12/25 anonim ***** válasza:
#11-es: Na igen, van ilyen. Egy ismerősömnek is, aki 35 éves, egy 65 éves barátnője van xD
júl. 27. 11:03
 13/25 anonim ***** válasza:
Nem muszáj összeköltözni. Tuti nem adnám el a lakást.
júl. 27. 11:16
 14/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, leírod, mért tetted fel a kérdést, már kíváncsi vagyok!
júl. 27. 12:21
 15/25 anonim ***** válasza:

Olyat keresnék aki laza lehet vele kikapcsolodni őrültködni zajlik az élet, tekintélye van jófej jók a szociális skylljei stáusza van es nem kell szégyellnem pl egy munkahelyi rendezvényen, imádjon érzelmileg tengjen túl illetve meg lehessen vele élni a ködöt is, ezen kivul sikeres talpraesett pozitív tudatos akivel lehet haladni fejlodni is alapozni is rá és aki öregkomorig es utána is velem van.

Na ilyen pasi nincs a földön se..az exek annyiban buktak csak el hogy valahogy nem látom hogy itt lenne. Tahát a hosszutáv nem megy.

júl. 27. 13:16
 16/25 anonim ***** válasza:
#15 Nem is értem, hogy ilyen szerény, alap igényeknek hogy nem tud megfelelni senki sem ebben az országban, hiszen még a Holdról is jól látszik, hogy kik és milye körül forog ez a k bolygó.
júl. 27. 13:28
 17/25 A kérdező kommentje:
Olyan embert keresek, aki kb annyit olvas, mint én és meg tudom vele beszélni az olvasmányélményeimet. Ajánljunk egymásnak könyveket. Más programok is érdekelnek, nem csak az olvasás és több legyen a közös érdeklődés és közösen kiélhető hobbik, mint a külön. Máskülönben számomra nincs értelme, elég szoros kapcsolatra vágyom.
júl. 27. 13:33
 18/25 anonim ***** válasza:
Nő vagy?
júl. 27. 13:38
 19/25 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretek olvasni, imádom a könyveket. Szkennelt könyveket is korrektúrázok, digitalizálok szabadidőmben.

Viszont én nem szeretnék szoros kapcsolatot, amilyenről te beszélsz, kedves kérdező.

Én csak így barátkozni, levelezni szeretnék online.

Sajnos, nem én vagyok az ideális, akit keresel.

Remélem, megtalálod az emberedet! Sok sikert neked!

júl. 27. 13:40
 20/25 anonim ***** válasza:
Biztos van még olyan ember, aki erre vágyik, úgyhogy keresgélj nyugodtan!
júl. 27. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!