Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jöttetek rá hogy soha nem lesz barátnőtök?
én 2. szakításom után most 27 évesen kezdek rájönni hogy ennyi volt xdd
valahogy semmi kedvem :/ ez van.. pedig még korai
Amikor rájöttem hogy nekem extra kicsi a szerszámom.
Minden csaj elhagyott, nem mondták meg hogy miért, de mindegyik szex után lépett le.
15-re "nők nem versenyeznek senkiért, a lúzer meg te vagy, hogy ilyen hülyeségeket írsz."
Jaj dehogynem! :D
Hány nőt láttam már kutyába lemenni egy jópasiért...
Csak így végigolvasva a kommenteket, vannak tök jó meglátások és azokat is lepontozzák. Atyaég. :D
Nem vagy egyedül am, sokan vannak még a helyzetedben, van ami tőled függ, azért tegyél a többi meg vagy jön vagy nem.
27-es: hát igen, ez elég jó indikátor. Amikor haverok már több kapcsolaton, alkalmi dugáson voltak túl én még csak randizni se randiztam soha, nem smároltam senkivel...
Ezt viszi tovább magával az ember, valószínűleg egész életében.
A baj az, hogy a rondaságom, alacsonyságom és csóróságom okán teljesen láthatatlan vagyok a nők számára, szóval mindig is tudtam, hogy ez ennyi. És bizony semmi, továbbra sem....
39 f incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!