Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal 20-30 közötti nők azért várják el a jó fizetést és saját lakást/házat a pasitól mert lusták és csak bele akarnak ülni a jólétbe?
27 teljesen jól leírta .
Nyomorogni egyedül is tudok, nem kell egy kolonc, vagy egy élősködő a nyakamba.
Ha nem tud semmit hozzám tenni, ha nem jobb vele az élet hanem rosszabb, akkor nem kell!
Megkeresem azt a pénzt amiből kényelmesen élek, nem fogok valakivel összeköltözni azért hogy mossak főzzek takarítsak a nagy büdös semmiért!
Facebookon olvasgattam egy hozzaszolasokat egy cikk alatt erre felfedeztem szovegtipus es kornyezet alapjan hogy biztos gyakoris a no.
Kinezetre: szemuveges, kover, ronda , 40 korul lehetet de vagy 50 nek nezett ki.
Nem hiszem.
Én 42 vagyok és mégis elvárom hogy ne nekem kelljen mindent megteremteni nőként.
Már 35 vagyok. De dem vártam el.
Egyikünknek sem volt.
Szülői segítség volt mindkét oldalról, más-más formában, a többit együtt oldottuk meg.
Őszintén, akart volna a fa$zom beleülni a jólétbe, hogy aztán azt hallgassam/éreztve legyen, hogy minden az övé, és ilyen jogon azt higgye a másik, hogy beledumálhat mindenembe.
Kösz, de nem...
Megintcsak egy olyan kérdező, aki kiírja a kérdést, de nem érdeklik a válaszok, mert ő jobban tudja rá a választ...
Na, ba$zkikám, akkor nem kell kérdezni.
Kérdésedre válaszolva kérdező, ez csak a Nyugati civilizációban élő emberek hülyesége hogy mindenből a legjobbat és a legtöbbet szeretnék. Pl: női oldalról az elvárás: Pasi egyedül éljen, legyen autója és jól fizető munkahelye, legyen magas (190 cm) és hozzá 60-70 kg
Férfi oldalról elvárás: Top modell legyen a csajszi 170 cm 50 kg, tudjon írni, legyen hűséges és őszintén szeressen.
Na most pedig nézzünk meg egy szegényebb kontinenst pl: Afrika
Ott nincsen a másik iránt elvárás mert ott szegénység van, ahol szegénység van ott nagyobb az összetartás és ott sokkal jobban értékelik az emberek a másikat és sokkal jobban megbecsülik, ott a gyerek tényleg családot jelent és még sorolhatnám.
Itt a gazdag Nyugati civilizációban mint mond a média? Ne vállalj gyereket legyél inkább karrierista aki sok pénzt keres vagy legyél cégvezető vagy vállalkozó, celeb vagy influenszer. Itt mindenki kihasználja a másikat és még sorolhatnám.
Az nem lustaság hogy valaki nem akar hajléktalannal vagy még rosszabb: mamahotelessel d.gni.
Önellátó , felnőtt férfias férfiakat akarunk.
14: És az évfolyamtársaid közt nincsen hasonszőrű nő? "Nem csinálnak semmit" és máshoz akarnak beleülni a készbe?
Nem végezték el az életben ugyanazokat a dolgokat, mint te, egészen véletlenül?...
És megkérdezhetem, milyen az egyetemeden és a nyelvóráidon az ivararány? Mert még a BME-n is 55% a nő.... Egy nyelvórán meg akár 80% is lehet.
Több a diplomás nő is, mint férfi.
Ha nem tudod értékelni a humán és társadalomtudományi végzettséget, akkor keress mérnököt, orvost, természettudóst!
(De szerintem te csak simán embergyűlölő vagy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!