Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szerint alacsony keresetnek számít a 250-350 ezer közötti fizetés?
Vannak itt nők akiknek a pasija ennyit keres? És nincs lakása meg autója? Hol ismerkedettek meg?
A kérdésre olyan nők válaszait várom akik nem többek 65-70 kgnál (kivéve ha fitness gyúrós csaj aki az izom miatt nehéz)
2.
Na ja, akkor csak azt kell elérni, hogy a másik beleszeressen a millió hibájának ellenére. Mi sem egyszerűbb! Közvetlenül utána tanuljon meg repülni meg az ujjával megfogni a kilőtt puskagolyót.
Esélyed nincs ilyen keresettel. A mai nők igénye, hogy fancy éttermekbe és eventekre, külfödre vidd őket, ebből a keresetből meg nem mész messzire.
Itt vidéken pl. az a mániájuk, hogy Bp-re kell járni fancy étterembe, mert az menő (26-28 éves nők). Akit én ismerek nő és ilyen, az nettó 400at se keres, de úgy választott magának csávót, hogy ne legyen probléma havi 2-3 ilyen kaliberű program lebonyolítása. A csajnak amúgy rendes patkányfeje van, egyáltalán nem néz ki jól, de még ő is megteheti, hogy így válogat.
Ilyen keresettel és preferenciákkal még az átlagos csajoknál sincs esély.
2
Mekkora gàz ha nőket megcsalják. Valamiben nem voltál megfelelő. Az is a te hibád ha a felszín alapján kiválasztottál egy bunkót aki ugye megcsalt.
4
Vidéken is ilyen “romlott” személyiségű anyagias nők élnek? Azt hittem oda még nem jutott el ez a stílus. 🙁
Párom eközött keresett, fél éve keres kicsit 350 felett. Közös baráti társaságban ismerkedtünk meg 7 éve. Nagy családi házban lakott a szüleivel. Szülei meghaltak, így azóta mi lakunk ott. Egy régi, de alig használt és jól karbantartott autója van.
Én 60 kiló vagyok, de ez aztán rendkívül releváns a kérdés szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!