Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy Budapesten élő 25-35 közötti nőnek és férfinak mennyit kell keresnie ahhoz, hogy a másik elfogadja?
Lakás van, vagy csak albérlet? autó van, vagy bkk?
Feltéve hogy van lakás, meg kettejüknek egy auto, szerintem fejenként 300-350 korrekt.
Nem értem a kérdést.
Ez nem egy egzakt szám.
Szerintem jó esetben mindenki annyi fizetést vár el a párjától maximum, amennyit maga is megkeres (azaz egyenlőség, ha én havi 150-et keresek, akkor nem a nagyvállalati senior projectmanager fizetés az elvárásom a páromtól, legyen szó férfiről vagy nőről).
Minimum meg, kinek mi fér bele, ha valakinek belefér a milliós fizetéssel, hogy támogatja a párját, és nincs feszültség abból, hogy a másik mondjuk minimálbér körül keres, akkor nincs semmi probléma, az ő dolga.
Férfiaknak nem számít. Ha a nő ronda akkor azért legalább minimálbérért dolgozzon valamit, de ha egy modell alkatú bombázó akkor az sem baj nekik ha nem is dolgozik.
Nőknél az az elvárt ha milliomos, luxuséletet élő menősrác vagy, saját villával, sportkocsikkal, saját cégekkel, befektetésekkel, stb. Vannak a rondább/dagadt nők akiknek azért kisebbek az igényeik, ők megelégszenek a 700-800 nettóval is.
Hát márpedig ítélkeznék... régen rossz egy kapcsolat ahol azt kérdezik egy randin, na és mennyit keresel, lakásod, autód van-e már. Na ott állok fel az asztaltól és hagyom ott a másikat.
Ettől függetlenül egy golddigger minél több lét vár el. Egy átlagember meg csak azt hogy kb. nagyjából annyi legyen a másiknak mint neki is van. Egy normális ember meg tudja, hogy a szerelem nem a pénzen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!