Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nincs kigyúrva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nincs kigyúrva, találhat magának így is nőt, akinek bejön?

Figyelt kérdés

Az a tapasztalatom, hogy a nőket csak a testépítők vonzzák, kis bicepsszel nincs esélye az embernek.

Van olyan itt, aki nem kigyúrt, nem is izmos, vékony alkatú, és talált magának barátnőt? Hogyan csinálta? Én nem akarok barátnőt, nem is próbálkoztam még, de elméletben érdekel. 27/F

júl. 24. 02:08
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Én is a széles vállú kigyúratlanért vagyok oda, azért van izma is de nem az a kigyúrt típus.
aug. 2. 22:54
 32/41 A kérdező kommentje:
#30: nekem aztán nem kell egy se az aranyásó, felszínes, sekélyes libák közül. Amelyik nem az, az kb. a nők 10%-a, úgyis foglalt vagy valami hátrányos tulajdonsága van. Szóval kell a halálnak barátnő. xD De volt egy elméletem, hogy a nőknél a kigyúrt félisteneknek van csak esélyük, és hát megnyugtatóan ezt senki nem tudta megcáfolni itt. xD
aug. 3. 00:16
 33/41 A kérdező kommentje:
#30: én értem, hogy a testépítőket is megcsalják, de valószínűleg más testépítővel. Plusz egyik kapcsolat se örök, valami mindig véget vet neki. Az ilyeneknek minden ujjára jut egy csaj, mindegy nekik.
aug. 3. 00:18
 34/41 anonim ***** válasza:
Nyugodjál meg, attól majd megnyugszol.
aug. 3. 00:23
 35/41 anonim ***** válasza:

Veled minek vitatkozni? Önigazolást keresel? Oké!

A nők csak a kigyúrt pasikra buknak, aki nem kigyúrt, azoknak nincs esélye! A sok átlagos férfi nővel csak optikai illúzió, vagy a huguk, nővérük, anyjuk. Azok a nők is a kigyúrt pasikra várnak. :)

Nekem is olyan rossz már 20+ éve, vagyis a feleségem csak addig lesz velem, ameddig nem szedi őt fel valami kigyúrt pasi.

aug. 3. 00:24
 36/41 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne esélye egy nem kigyúrt férfinak? Nem ezen múlik. A férjem nem kigyúrt, alig volt 21 éves mikor összejöttünk, most már több mint 14 éve együtt vagyunk. A haverjai sem kigyúrtak, szintén évek óta van párjuk. Az egyik barátnőm pl hosszú évekig rá volt kattanva a kigyúrt pasikra, de végül egyik se vette komolyan a kapcsolatot. 30 felett is szingliként Rájött, hogy nem kellene ennyire csak a felszínt kapargatni. Mára már egy nem kigyúrt férfi a férje, közös gyerek is van.
aug. 3. 01:51
 37/41 anonim ***** válasza:
69%
44es karom volt 73 kilós súly mellé, szóval sportosnak mondható alkatom volt. Soha még csak randim sem volt... Aztán elengedtem magam, feljött rám vagy 15 kiló és mégis van párom. Egyáltalán nem ezen múlik.
aug. 3. 08:51
 38/41 anonim ***** válasza:
Ha korulnezel az utcan vagy barhol lathatod, hogy nem csak kigyurt ferfiak vannak kapcsolatban..
aug. 3. 13:41
 39/41 anonim ***** válasza:
68%
#32 De sikerült megcáfolni, egyből le is pontoztad az összes ilyen választ, majom. :)
aug. 4. 12:24
 40/41 A kérdező kommentje:
Amíg te nem írtál, nem pontoztam le senkit, de most már csak azért is, főleg téged, MAJOM!
aug. 8. 11:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!