Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire legyen kigyúrva egy férfi?
Jaajj, hát figyelmes legyen (tudja, hogy más 100 kilóval szériázik), meg legyen önismerete (tudja, hogy ő nem szériázik 100-al), legyen céltudatos (tudja, hogy 100al akar majd szériázni), legyen egyedi (tegyen rá/vegyen le 2.5 kilót, hogy azért ne 100al szériázni, mint a másik) stb....
31/f
#1 profi válasz! :D
Nekem majdnem az egész test skála meg volt már a két szélsőséget eltekintve: a 2 ajtós szekrényt és az egészségtelenül túlsúlyos embert.
Volt már szálkás, mackós, izmos-deltás barátom. Nyurga. És nyurga kis pocival.
Engem ez nem érdekel. Ha csinálja magáért tegye, ne egy punciért.
lehet meglepő de nem mindenki a sittesek világából kerül ki...a "jó gyerek vagyok leverek mindenkit" stílussal....ezenfelül...tegyük fel erős pista leveri petit...ez alapjáraton súlyos testi sértés ami azt vonja maga után hogy jön a policia....kihallgatás őrizetbe vétel és előzetes letartóztatás kezdeményezése....büntetőeljárás és lehet izgulni felfüggesztett vagy letöltendő....a erő csávók semmire nem mennek az erejükkel a sitten meg pláne nem :-)
Ennyit a témáról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!