Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/Hölgyek! Mi az amivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Hölgyek! Mi az amivel igazán meg tud benneteket fogni egy férfi?

Figyelt kérdés
Olyan dologra gondolok, ami nem külsőség, nem pénz, nem kocsi... Mi az amire azt mondjátok, hogy na kell ez a pasi? Milyen legyen? Mivel lehet benneteket levenni a lábatokról?
2018. ápr. 20. 13:22
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Ha komolyan vesz/nem néz hülyének.

Ha lehet vele érdekes dolgokról beszélni.

Ha nyitott a hozzáállása az élethez, nem ítélkezik, nem nézi le az embereket. Ha ki is áll értük, elolvadok.

2018. ápr. 20. 13:32
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Szeretem, ha valakinek egészséges önbizalma és jó humora van. Párkapcsolatban nekem fontos az is, hogy hűséges, megbízható legyen és vállalja a tetteiért a felelősséget.
2018. ápr. 20. 13:33
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Pozitív kisugárzás, vidám természet, humor és udvariasság.
2018. ápr. 20. 13:41
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

Ez most érdekesen fog hangzani de engem az babonáz meg, akin látni, hogy kedvel,pl őszinte mosollyal kíséri az én mosolyom vagy a kis butaságom ha egy műszaki dolgot nem úgy kezelek. Tehát érzed azt, hogy már nem vagy közömbös számára mégis úgy tesz, mintha barátzónában akarna maradni.

Picit húzza az agyad, de nem szemétkedésből. Bennem ilyenkor indul meg a vadászösztön.

2018. ápr. 20. 13:43
 5/10 anonim ***** válasza:
85%

A párom sok kis aprósággal fogott meg:

- Nem titkolta, hogy antiszociális és többször is megjegyezte, hogy ennek ellenére velem szeret "lógni"

- Rengeteg háttértudása van mindenféléről, mert mindennek utánanéz, ami érdekli, ilyenek pl növényekről, madarakról nem közismert infók, vagy ősi pogány hitrendszerek amik még a mai társadalmunkban is benne vannak

- Odavan a történelemért, és mindent ok-okozattal együtt, globálisan néz

- Nyitott bármilyen témáról beszélni, nem fél kimutatni ha valami tetszik vagy nem tetszik neki. Ebből is következik, hogy bármit meg lehet vele beszélni

- Jól bánik a gyerekekkel

- Érdeklődő, mindent megvizsgál; nem a "kit érdekel, amíg működik" kategória

Hirtelen ezek jutottak eszembe, de ha többet gondolkodnék, még száz másik dolgot fel tudnék sorolni.

2018. ápr. 20. 13:58
 6/10 anonim ***** válasza:
62%
Átlagon felüli intelligencia ill. karizmatika. (Ha, karizma is van, akkor már tuti befutó. :D )
2018. ápr. 20. 13:59
 7/10 anonim ***** válasza:
25%
Nyilván a külsejével.Intelligencia sem elhanyagolható,de leginkább azzal hogy szerény tudjon maradni bármilyen körülmények között.
2018. ápr. 20. 14:14
 8/10 anonim ***** válasza:
59%
Mivel ez egy szubjektív dolog, kire mi van hatással, nem nagyon értem, miért pontozott le itt mindenkit valaki...
2018. ápr. 20. 14:25
 9/10 anonim ***** válasza:
46%
Az fog meg igazán, ha az udvarias, jó fiú stílusa mellé egy vadállat az ágyban. Hiszed vagy sem, ez a kombináció kva ritka.
2018. ápr. 20. 16:01
 10/10 anonim ***** válasza:
41%
Harározotság, nyiltság. De csak a külső után.
2018. ápr. 20. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!