Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Benneteket koptatott már le férfi?
Ha igen, hogy viseltétek? Nyomultatok még utána, feleslegesen, vagy volt eredménye?
Vagy ha büszkén félreáltatok az útból, akkor hogyan dolgoztátok fel, hogy már nem beszéltetek többet az illetővel?
Esetleg az illető felkeresett Téged utólag, hogy meggondolta magát? Hogyan reagáltad le?
Köszönöm a válaszokat!
általában tudomásul vettem az ilyesmit, egy esetet kivéve, amikor kettősen viselkedett az illető. akkor még nyomultam valamennyire, de ő is reagált, keresett. mikor egyértelmű lett a helyzet, akkor azonnal hagytam.
egy komoly kapcsolatban egy rövidebb szakítás után volt olyan, hogy az illető keresett, hogy meggondolta magát. igent mondtam neki, de utána másfél évvel véglegesen szakítottunk.
Továbbra is ostromoltam, mégha elérhetetlen vizek felé is sodródott a kapcsolatunk. A lelkitársamként tekintek Rá, a barátkozásba kapaszkodok. Lelkileg valamilyen szinten meghaltam, a személye éltet tovább és ad fényt a kilátástalanságból kivezető úton.
Nélküle nem lenne életerőm, a gondolat, hogy nem tudok Felőle pusztán rettegéssel tölt el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!