Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek! Benneteket koptatott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Benneteket koptatott már le férfi?

Figyelt kérdés

Ha igen, hogy viseltétek? Nyomultatok még utána, feleslegesen, vagy volt eredménye?

Vagy ha büszkén félreáltatok az útból, akkor hogyan dolgoztátok fel, hogy már nem beszéltetek többet az illetővel?

Esetleg az illető felkeresett Téged utólag, hogy meggondolta magát? Hogyan reagáltad le?

Köszönöm a válaszokat!

2017. nov. 7. 23:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
Egyetlen egy no sen kapja meg mindig, akit kinez. Soha senkire nem nyomultam. Togabb lepek.
2017. nov. 7. 23:25
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Elfogadtam, nem nyomultam tovább. A nem az nem, és ezt tiszteletben tartom.
2017. nov. 7. 23:29
 3/12 anonim ***** válasza:
81%

általában tudomásul vettem az ilyesmit, egy esetet kivéve, amikor kettősen viselkedett az illető. akkor még nyomultam valamennyire, de ő is reagált, keresett. mikor egyértelmű lett a helyzet, akkor azonnal hagytam.

egy komoly kapcsolatban egy rövidebb szakítás után volt olyan, hogy az illető keresett, hogy meggondolta magát. igent mondtam neki, de utána másfél évvel véglegesen szakítottunk.

2017. nov. 7. 23:30
 4/12 anonim ***** válasza:
14%

Továbbra is ostromoltam, mégha elérhetetlen vizek felé is sodródott a kapcsolatunk. A lelkitársamként tekintek Rá, a barátkozásba kapaszkodok. Lelkileg valamilyen szinten meghaltam, a személye éltet tovább és ad fényt a kilátástalanságból kivezető úton.

Nélküle nem lenne életerőm, a gondolat, hogy nem tudok Felőle pusztán rettegéssel tölt el...

2017. nov. 7. 23:42
 5/12 anonim ***** válasza:
28%
Hát nem tom,én nem bánnék egy rámenős nőt
2017. nov. 7. 23:58
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
#4 szar lehet, mikor a jókedved egy másik személytől függ, akinek ráadásul nem is kellesz.
2017. nov. 8. 05:09
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
Tudomásul vettem nem nyomultam tovább
2017. nov. 8. 06:25
 8/12 anonim ***** válasza:
61%
Persze. Tudomásul vettem, egy-két próbálkozás volt, aztán hagytam. Azért annyira nem omlok össze az ilyentől.
2017. nov. 8. 08:41
 9/12 anonim ***** válasza:
61%
Erről még csak egy friss élmény. Előbb lekopok, ha közli bármilyen úton: figyi, nem vagy az esetem, vagy esetleg, ha picit később koptat le: már nem tetszel, elmúlt, amit éreztem, mintha csak úgy tűnik el. Nyilván az is egyértelmű egy értelmes emberi lénynek, mégis jobb, ha az illető közli. Azzal a közléssel együtt egy nem túl erős vonzalom, ragaszkodás szépen el is tud múlni, és akkor nincs is sérülés. Ennyi.
2017. nov. 8. 08:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Tudomasul vettem, hogy undorodik tolem es igyekszem ot kerulni. Nyilvan gondolom, obis engem. Szerintem orokke szeretni fogom :'D
2017. nov. 8. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!