Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, ha a matcheim 80-90%-a azonnal, vagy max 1-2 üzenetváltás után ghostingol?
A többi meg utána. 🤣
Ez van tinderen, bumble-ön, elittárson, minden létező oldalon.
Meg kell jegyezni, hogy teljesen normális üzeneteket próbálok írni, bőven beleteszem az energiát abba a heti 1-2 találatba, ami van, nem csak egy-egy szót böfögök oda. Nem így a kedves "beszélgetőpartnereim"!
Persze, nem én vagyok a legjóképűbb és a legizgalmasabb profil a környéken, de úgy gondoltam, ha már matchel velem és válaszolt is legalább egyszer, akkor nyilván tetszem neki. Vagy tévedek?
Szóval mit csinálok rosszul?
Hol a hiba?
Min tudnék változtatni?
35F
Összesen három kritériumom van:
-Legyen korban és magasságban hozzám illő
-Legyen vékony, vagy átlagos alkat
-Ne nézzen ki ribizlinek
Mégis hogy választhatnék rosszul, amikor leginkább abból a kevésből válogatok, ami van?
Nem lehet hogy túl sokat írsz?
Vannak akik képesek 3 oldalas kis regényt írni minden válaszukban.
Az is lehet, hogy nincs bennetek a nő szerint semmi közös
Nem választok rosszul, ugyanis a probléma ott kezdődik, hogy nincs miből válogatnom. Hetente kapok 2-3-4 érdeklődést/lájkot különböző platformokon összesen. Ebből a 60-70%-át kiszűröm, mert nem tetszik, nem szimpatikus. A maradék heti 1-2-t már hova kéne tovább szűrnöm?
A minap épp egy olyan nő játszotta el velem ezt, akivel még a hobbijaink is megegyeztek!
2 másik pedig lebeszélt randi szándék után tűnt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!