Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi létemre félek belevágni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi létemre félek belevágni egy kapcsolatba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, sosem volt még kapcsolatom. Sosem voltam anno a társaság középpontja, nagyon nehéz gyerekkorom volt, mentálisan sem voltam toppon. Tavalyig pszichiáterhez jártam, szerencsére azóta jól vagyok, nem szorongok, fejlesztem magam, jobb munkahelyem lett, mindennek örülök, gyakorlatilag az életem (minden elfogultság nélkül) meredeken ível felfelé, köszönhetően a pozitív világlátásomnak.

Viszont, ez a társkeresés nehéz téma. Ugye nekem kimaradtak az interakciók fiatalkoromban, és ezt most kéne bepótolni, hellyel közzel sikerült is, időnként elmászkálok errearra, viszont nem tudok kialakítani értelmes beszélgetéseket lányokkal. Férfiakkal könnyebb, ott hamar megvan az összhang.

Plusz hosszan kattogok is ezen a kapcsolat dolgon. Ugye még nem éreztem ezzel kapcsolatban semmit, nem tudom milyen kéne legyen, és emiatt rettentően parázok tőle. Meg kell ismerni egy új embert, vele tölteni az időmet, bemutatni az ismerőseimnek, aztán közösen építeni a jövőnket.. Szeretném ezeket, de félek tőle. Nagyon ismeretlen terep.

Most is van egy személyiségében kopp ugyanolyan lány mint én, egy ismerősöm ismerőse, mesélt nekem róla, meg neki is rólam. Szabad a pálya, be kéne jelöljem, de nem merem, mert félek hogy rosszul fogom csinálni.

Mit csináljak? Hogy küzdjem ezt le?

2024. júl. 21. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy segít, de hátha: 30-as nő vagyok, kis túlzással a fél karomat odaadnám egy ilyen lehetőségért, mint neked most ez a lány. Persze ki tudja, lehet, nem működne köztetek a kémia, nem lenne vonzalom, de pont ennek kiderítése végett kellene lépned. Mert ha meg igen, az nagy szerencse.

Hidd el, olyan gyorsan elrepül az a kis idő 30-ig, észre sem veszed, aztán utána már nagyon nehéz. Az ismerkedési lehetőségek szörnyen le tudnak szűkülni, kb. csak a net marad, de az nem mindenkinek való. Emellett ha meg is ismersz valakit, aki jónak tűnik, arról kiderül, hogy foglalt. Most még épp időben vagy, és ez az ismerős ismerőse, akivel hasonló a személyiségetek, sokkal jobb opciónak tűnik, mint társkeresőn bajlódni. Ne hagyd ki! Rettentően elkeserítő és kilátástalan tud lenni a helyzet 30 fölött... 😔

2024. júl. 21. 22:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is csak bátorítani tudlak. Nem sokat veszítesz,ha ráírsz.
2024. júl. 21. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
A bejelölést nem lehet elrontani. :)
2024. júl. 22. 00:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Erősebb leszel és bátor, ha olyan dolgokat csinálsz, amitől félsz. Gyakorolj, beszélgess vele!

Máskülönben mit remélsz? Pár év múlva is ugyanilyen tapasztalatlan leszel, ha nem csinálsz semmit.

2024. júl. 22. 03:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Próba cseresznye. Ha nincs vesztenivalód kb mindegy hogy sül ki a dolog. Max ugyanígy marad minden. Te attól félsz inkább, hogy többet vesztesz ezzel az egésszel, mint nyernél. Ami részben igaz, mert a kapcsolatnak is vannak hátrányai. Inkább tisztázd le magadban, hogy az egyedüllét értékeit részesíted előnyben, vagy a kapcsolatét. Talán ismeretlen terep, de nem behéz elképzelni mivel jár.
2024. júl. 22. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!