Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belevágnál úgy egy kapcsolatba ha tudnád előre hogy ennek úgyis vége lesz?
A jó részei miatt, amikor boldog leszel vele.
Vagy mert még senkid sem volt és már nagyon szeretnél átélni ilyen dolgokat
Mivel volt vele célom, igen. Kellett egy minimális szám, hogy elmondhassama, x nővel voltam, és ő egy volt közülök. Végül ő szakított kevesebb mint 2 hónap után, de én is akartam, szóval békében váltunk el. A szex miatt még nosztalgikus is, egynek elment.
A gond az volt vele, hogy 30 felett csináltuk ezt, amit kb. gimiben kellett volna...
Én nő létemre voltam már így.
23 éves voltam, szingli. Egy buliban találkoztam egy sráccal. Kicsit piásak is voltunk, smaci-tapi volt, de ennyi, és nem is gondoltam, hogy lesz belőle bármi. Elkérte a számomat, felírtam neki valamit, összetépte, mondta, most írjam fel az igazit. Jót nevettem, megadtam neki. Gondoltam másnapra kijózanodik, eszébe nem lesz felhívni. Felhívott. Randiztunk, aranyos volt, férfias, kedves. Viszont nekem diplomám van, neki még állása sem volt. Meg bocsi, hogy beképzelten hangzik, de valahogy éreztem, hogy nem az én szintem. Viszont külsőre nagyon bejött. Úgyhogy elkezdtünk találkozgatni. Nem mondanám, hogy csak szexkapcsolat volt, jártunk kirándulni meg sokat beszélgettünk. De egyébként kb. fél év alatt ki is hűlt az egész. Talán az egyetlen kapcsolatom volt, ami nem ajtócsapkodással ért véget. A mai napig szoktam vele beszélgetni, ha véletlenül összefutunk.
Viszont anyukám meg a mostohaapám már nagyon férjhez akartak adni, és elkövettem azt a hibát, hogy az elején mondtam nekik, hogy ne örüljenek, mert az egész biztos, hogy nem ő lesz a férjem. A mostohaapám teljesen kiakadt, mindenféle r.ibancnak elhordott. Amúgy nem értem, senkinek nem ártottunk, ő is szingli volt, én is, akkor miért ne?
Miért lenne vége? Vagy miből tudod? Ha nagyon összeférhetetlen a szemelyisegetek, akkor valóban nem éri meg belemenni, de ellenkező esetben elsülhet jól is :)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!