Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett szinte teljesen elfogadott női oldalról az aranyásás?
Az átlag magyar faszinak hol van annyi aranya, hogy ásni lehet? 🤣
A gazdag meg általában vagy ugyanolyan pénzes buxát választ, vagy szilikon ribit, akiről úgyis köztudott, hogy csak pénzt akar.
Most van egy munkatársam aki aranyásózza a nőket, mert nincs senkije.
Egyszerűen ő nem tudja hogy azért nincs senkije mert:
47 évesen az anyjával él, az anyja főz, ronda, és buta.
Egész egyszerűen azt mondja hogy ő neki van 5 milliós tartozása, bár listán van, azért van egyedül.
🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
A többiek meg, akik házasok, röhögnek rajta a háta mögött.
Fontos a pénz mindenkinek, kár ezt tagadni. Férfiaknak és nőknek is.
Én például bőven nettó 1 millió felett keresek, soha nem jönnék össze egy McDonald's-ban dolgozó nővel. Nem azért, mert ciki amit csinál, hanem mert túl nagy köztünk a bérszakadék, és nem akarok eltartani senkit. De még ez nem is a jó szó, szimplán az életünk arról szólna, hogy így 95%-ban fizetek én mindent, ő meg az 5%-ot, mert szarul keres. Köszi, de nem.
Akkor aranyásó férfi vagyok?
Szimplán csak ésszerűen gondolkodom. Mindenáron nem kell nő.
27#
Az aranyásó, büfészakos, protekciós, kamumelós, plasztik pitsa sem fog 5%-nál többet adni bele, sőt, az még annyit se, mert evidens számára, hogy őt illik kitartani. De gondolom, ez nem probléma.
28
Szóval szerinted ez a 2 véglet van? A McDonalds-os csaj meg a plasztik p.csa?
Egy normális nő eljár dolgozni, és eltartja magát. Cserébe olyan férfival akar összeállni, akire ez szintén igaz. Hasonló a hasonlóval.
A ritka kivételeket meg ne tekintsd szabálynak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!