Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresés ma = A nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Vezető kérdése:

A társkeresés ma = A nők válogatnak ?

Figyelt kérdés

Mert ezt látom.

Nem megyek messzire több ezres Fb csoportba léptem ma be többe is.

Pasik írnak pár sort, az érdeklődésükről, stb, semmi reakció.

Jennyfer' felrak egy képet 1500 like, szivecske, komment..

Csak felmerült a kérdés hogy vannak e Női társ-keresők.

júl. 20. 23:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
61%
Azért ha van választási lehetőséged, te is azt választod amelyik szebb, okosabb, kevésbé kövér, nem? Na, a nők is.
júl. 21. 19:18
 52/72 anonim ***** válasza:
33%

Nem feltétlenül. Attól, hogy kövér még lehet vele jó a szex. Ahogyan egy szép bombázó nő is okozhat hatalmas csalódást az ágyban. Emlékszem amikor legelőször betettem egy kövér nőbe, akkor olyan kellemes volt, hogy alig bírtam pár percig. Meglepő élmény volt, hogy mennyire kellemes volt.

Szóval azóta én már nem a külsejük alapján ítélem meg a nőket.

Mondok egy durva példát:

Ha van választásod két nő közül melyiket választanád 1) Kövér nem különösebben szép, viszont mindig segít neked rendszeresen kiűríteni és szereti kényeztetni a farkad 2) Bombázó gyönyörű nő, de a szex vele állandóan könyörgés jellegű és csak fekszik mint egy cementes zsák és a farkad is csak két újjal fogja meg

Na ugye, így máris komplexebb a kép. Nem minden arany ami fénylik.

júl. 21. 22:51
 53/72 anonim ***** válasza:
76%

Nem komplexebb a kép, hanem lehangolóbb.

Te azt csinálsz, amit akarsz, akár vigasztalhatod magad azzal is, hogy egy bombázó és gyönyörű nő biztos cementeszsák az ágyban, de jobb, ha tudod: nincs ilyen összefüggés.

júl. 21. 23:26
 54/72 anonim ***** válasza:
49%

A társkeresés a kompromisszumokról szól. Nincs tökéletes nő, ahogyan senki sem tökéletes. Nem jó a tökéletest keresni. El kell dönteni, hogy miben vagyunk hajlandóak kompromisszumot kötni és melyek azok az értékek amik viszont nekünk fontosak.

Pl nekem az, hogy jó legyen nővel a szex és legyen "étvágya" sokkal fontosabb, mint az, hogyan néz ki.

júl. 21. 23:39
 55/72 anonim ***** válasza:
51%

Az átjött, hogy neked így működik, de ebből még nem lesz olyan szabály, hogy egy nem különösebben szép kövér nő jó az ágyban, a bombázó meg cementeszsák.

A gond pedig ott van, hogyha valaki nem vonzó, azzal ki sem fog derülni, hogy milyen az ágyban, mert el sem indul a romantikus ismerkedés vele.

Ne legyen félreértés, egy kövér nő is lehet valakinek a vágya netovábbja, az ízlés erősen szubjektív, de még egyszer mondom: a vonzó megjelenés és a bujaság egyáltalán nem egymást kizáró kategória, amiben mindenképpen erre vagy arra voksolva kellene kompromisszumot kötni.

júl. 22. 00:08
 56/72 anonim ***** válasza:

Kover nohoz meg en nem nyulnek

Szoval olyat valaszatanek aki akar velem szexelni

júl. 22. 04:07
 57/72 anonim ***** válasza:
39%

55. Na erről beszélünk.

Ti férfiak panaszkodtok hogy a nők választanak. Aztán te felszínesebb ee kicsinyesebb vagy, mint sok nő.

Gratulálok. 🤨😄☝️

júl. 22. 06:23
 58/72 anonim ***** válasza:
40%
No se érne dagadt ferfihoz
júl. 22. 07:18
 59/72 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom, hogy kik vagytok ti, és miről beszéltek, de engem sosem hallhattál arról panaszkodni, hogy a nők választanak, mert nem gondolom, hogy ez általánosságban igaz.

Arról döntenek inkább, hogy kinek a közeledését viszonozzák, de arra elég kevés ráhatásuk van, hogy ki fog közeledni feléjük.

Persze kezdeményezhet egy nő is, mert miért ne, de akkor viselje is el a pofára esés kockázatát, mert az jár ezzel a csomaggal.

Ha az kicsinyesség és felszínesség, hogy nem szeretnék párkapcsolatot olyan emberrel, aki nem vonz, hát legyen.

Akkor sem.

júl. 22. 07:37
 60/72 anonim ***** válasza:

58. Kettő párom is testesebb volt. Az utóbbi folyamatosan kisebbségi komplexussal küzdött és kicsi is volt neki, alacsony is volt.

Szóval én sosem ítéltem külső alapján, mindig megszívtam. :)

júl. 22. 07:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!