Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresés ma = A nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Vezető kérdése:

A társkeresés ma = A nők válogatnak ?

Figyelt kérdés

Mert ezt látom.

Nem megyek messzire több ezres Fb csoportba léptem ma be többe is.

Pasik írnak pár sort, az érdeklődésükről, stb, semmi reakció.

Jennyfer' felrak egy képet 1500 like, szivecske, komment..

Csak felmerült a kérdés hogy vannak e Női társ-keresők.

júl. 20. 23:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
48%
#38 talán az hogy egy szorongó ember vagyok mert alig van barátom is nem szeretek sokat emberek között lenni itthon mégis vágyok rá hogy társaságban legyek. Én elfogadtam volna hogy egyedül maradok mert kezdek hozzá szokni sőt egy nőnél se próbálkozom nem is próbálkoztam soha csak az zavar hogy néha megkérdezik mikor nősülök meg és erre nem tudok sokszor mit mondani.
júl. 21. 15:37
 42/72 anonim ***** válasza:
85%
En ha emberek koze vágyok elmegyek az Auchanbe vasarolni🤣
júl. 21. 15:43
 43/72 anonim ***** válasza:
16%

Tanuljatok nyelveket gyerekek (a nyelvvizsga papírokra a kutya sem kíváncsi).

Beszéljetek idegen nyelveken és egyből megnyílik előttetek a világ!

Gondolkodjatok Magyarországon kívül is.

Jótanácsként az egyik kedvenc yt csatornám, a Nomad Capitalist-ot idézném:

"Go where you're treated best"

Ezt üzenem az itteni férfiaknak is. Ti abban a hatalmas előnyben vagytok, hogy olyan útleveletek van amivel akárhova mehettek. Ezzel máris előrébb vagytok a Föld 80+ %-ánál.

Persze könnyebb otthon a fotelben sírni, mint mondjuk megtanulni rendesen angolul.

Pedig megéri. Ha Magyarországon maradtam volna, most én is csak egy incel lennél és semmi esélyem se lenne senkivel sem.

De szerencsére végleg elköltöztem már onnan. Nem-magyar nőkkel sokkal könnyebb volt minden. Meg valahogy olyan jó érzés is volt elsőre, hogy végre emberként bánnak velem, és nagyon boldog voltam, hogy végre volt valakim (vagy többes számban inkább) aki férfiként tekintett és nem box zsákként, akivel közösen szerethettük egymást.

júl. 21. 16:47
 44/72 anonim ***** válasza:
41, és akkor nem lesz megoldás? Mert akkor ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha te magad sem teszel magadért, akkor nem tudom, hogy mit vársz.
júl. 21. 16:49
 45/72 anonim ***** válasza:

Nem az vagyok, de erre a kérdésre már rájöttem én is.

A válasz az, hogy nincs megoldás.

De jellemző itt az európai emberekre, meg alapvetően a nyugati világra, hogy mindenre magyarázatot keres, mindenben az okokat keresi és nem tudja elfogadni ha valami felett nincs irányítása. Ebben a kategóriában is sokan kényszeres beteges módon megoldásokat keresnek mindenre (is).

Pedig egyszerűen el kell fogadnunk, hogy mi emberek nem tudhatjuk mindenre a választ. A mi elménk korlátozott, ne higgyük magunkat a világegyetem közepének. Mi apró porszemcsék sem vagyunk a kozmosz hatalmasságához képest.

El kell fogadni, hogy vannak olyan dolgok amit a mi kauzális elménkbe nem fér bele, képzeld el, hogy az a világ amiben mi élünk, az olyan mintha egy 3D filmet néznél szemüveg nélkül. Mi csak a kauzalitáson keresztül vagyunk képesek megérteni mindent.

Pedig a női agy, pontosabban az, hogy melyik férfinek lesz sikere melyiknek nem az szinte mindig az akauzális síkban dől el. Azaz nincsenek okok. Vagy legalábbis nem a mi síkunkban. Olyan láthatatlan erők vannak, amikre nincs befolyásunk.

Ne keress logikát semmiben.

Egyszerűen el kell fogadni, hogy nincs megoldás. Vannak olyan dolgok, amikre nem lehet megoldás.

Ha ezt megérted, onnan kezdve teljesen máshogy fogsz hozzáállni mindenhez.

Sokaknak van nője akik az égvilágon semmit nem tesznek magukért. Illetve olyanok is lehetnek incelek akik évek óta kőkeményen fejlesztik magukat kívülről-belülről.

A befektetett energia és az eredmények két külön dolog. Egymással nem igazán függenek össze.

Ha részt veszel a játékban, vesztettél. Olyan szintű paradoxon ez mint a "Ne gondolj az elefántra!" (Most mire gondoltál?) esete.

Tehát nem nyerhetsz meg egy olyan játékot mely szabályai ellened szólnak, ez egyszerűen fizikai képtelenség.

Csakis egy magasabb rendű dolog képes felülírni a szabályokat, ahonnan kezdve mint az ösvény megnyílik előtted.

Mint a Mátrixban a kanálhajlítás, nézzétek meg megint a jelenetet, többször is.

júl. 21. 17:31
 46/72 anonim ***** válasza:
Hát jó, én elfogadom, hogy nincs minden felett hatalmam, de tőled meg így elég visszás ez a szöveg most a "jogom van boldognak lenni" komment után. Szóval akkor most el van ez fogadva, vagy nem?
júl. 21. 18:41
 47/72 anonim ***** válasza:
68%
#46 folyamatosan keresem a megoldást pl hogy megpróbálok boldog lenni párkapcsolat nélkül.
júl. 21. 18:44
 48/72 anonim ***** válasza:
78%

Csak arra szabad fókuszálni amire van befolyásunk.

Nem azt kell nézni mit szeretnél, mert hiába szeretnéd azt ha nem bírsz semmit sem csinálni.

Kizárólag arra fókuszálj amin bírsz változtatni. Az, hogy legyen barátnőd az nem a te döntésed (mindig a nő valaszt) ezért ezzel nem érdemes foglalkozni.

Ne a szelet akard megváltoztatni, mert azt nem bírod. Hanem helyette a vitorláidat változtasd a szél szerint. Nem a szél fog a te akarodhoz igazodni, egyedül te tudsz a szélhez igazodni.

júl. 21. 18:59
 49/72 anonim ***** válasza:
48%
A mai nőknek kockahasú jóképű gazdag pali kell még a kövér buta nők sem adnak alább
júl. 21. 19:05
 50/72 anonim ***** válasza:
45%

És te egy "mai nőt" szeretnél magadnak? Biztosan jól járnál egy ilyen nővel?

júl. 21. 19:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!