Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresés ma = A nők válogatnak ?
Mert ezt látom.
Nem megyek messzire több ezres Fb csoportba léptem ma be többe is.
Pasik írnak pár sort, az érdeklődésükről, stb, semmi reakció.
Jennyfer' felrak egy képet 1500 like, szivecske, komment..
Csak felmerült a kérdés hogy vannak e Női társ-keresők.
10. Olvasd el amit 8 ír, talán felébredsz!
4,9 voltam
Elolvastam a nyolcas választ. És?
Azt hiszem inkább veled nem érdemes vitázni. Nem az lenne… Nem hoszem hogy rájöttél magadtól a logikai hibádra. Csak csak én nem érek fel a te magasröptű elmefuttatásodhoz, amivel kigondoltad hogy sikertelen lennék. Na vezesd ezt le kérlek miből következtetted ki. Mert ugye csak sikertelen lehetek… Nem a magyar nők vannak elrugsukodva a valóságtól. Olyan nincs. Mindenki értelmes, okos, és nem arról hírhedtek, hogy minden más országban a magyar lányok a “legszorgosabbak”. Piece ✌️Egy kezemen megtudom számolni az ismerkedéseim során hány magyar nőben láttam értékes potenciált. Már mind foglalt, és házas nő volt. De tudom, hogy te valahogy ezt is vissza tudod fejteni, miért én vagyok béna. Amúgy hamarosan nősülök. (Nem magyar nővel.)
13. Én sosem a külsőt néztem, de ti mindig abban a hitben éltek hogy a magyar nők ilyenek.
Én sem Magyarországi férfihoz megyek,hanem igazi férfihoz, aki felvidéki. Aki értékeli hogy magyar. 😄☝️
Peace
Nem természetes, hogy valaki válogat, aki olyan helyzetben van, hogy dönthessen, hogy kit választ? Az volna a baj, ha nem tehetné.
Ha belegondoltok, a nő a kiszolgáltatottabb. Elsősorban fizikailag gyengébb, másodsorban anyagilag, mert nőként alapból alacsonyabban vannak a bérek, aztán gyermekszülés után a csed/gyed kevesebb, végül pedig neki nem mindegy, hogy ezután milyen munkát talál, ami mellett meg tudja oldani a család koordinálását, neki kell táppénzre menni a gyerekekkel, ő hozza-viszi, satöbbi.
Ezeket figyelembe vesszük nagyjából ösztönösen. Olyan mellett döntünk, aki mellett biztonságban érezzük magunkat, aki elég erőt mutat ahhoz, hogy ebben a helyzetben társként legyen mellettünk. Társként. Nem azt fogja választani senki, aki már hisztivel indít, azt hiszi, hogy neki alanyi jogon jár nő és ellátás, valamint annyira bizonytalan és szorongó, hogy csak a balhé meg a féltékenykedés megy mindenhol és ha megkaparint végül, a tulajdonaként próbál kezelni. Nem tudom egyébként honnan jönnek ezek az insecurity issue-k, de nagyon szívesen megnézném, hogy milyen édesanya és hogyan nevelte és hol volt ebben a sztoriban a felelős, példamutató, jelen lévő apa. Vagy az milyen példát is mutatott. Aztán pont ez a fajta ember lesz az, amelyik a saját gyerekére is féltékeny, esetleg zsigerből utálja ha véletlenül lány. Ha hiszitek, ha nem, ez az ismerkedés elején teljes mértékben észrevehető, hogy valaki ilyen. Akkor is, ha egyébként olyan kinézetű a férfi, hogy vonzódna hozzá a nő. Ha pedig nincs vonzalom, akkor alapból nem jutnak el addig, hogy egyáltalán kiderüljön. Az meg már nagyon nem kéne, hogy számon legyen kérve, hogy ugyan miért nem ismerkedik olyannal, akit nem talál vonzónak, mert abszurd elvárás, ugye.
Egyébként a férfi, főleg ha jól is néz ki, válogat ugyanúgy. Neki sem mindegy.
Azt nem értem, hogy miért van az, hogy a kevésbé sikeres férfi a nőket hibáztatja azért, mert nem sikeres. Nem vagytok jó, racionális választás, sem vonzó férfiak, akkor mi alapján válasszunk titeket? Honnan veszitek a bátorságot a számon kérni és toporzékolós hisztit nyomni úgy, hogy amit nyújtani tudtok az semmi? Miért más hibája a ti viselkedési problémátok, toxikus személyiségetek, előnytelen fizikai adottságaitok? Miért kva az a nő, akinek más kell, nem ti? Ha így utat engedtek az irigységnek és féltékenységnek, akkor miért meglepő, hogy ezt a háta közepére sem kívánja senki? Miért nem vagytok hajlandóak szembe nézni magatokkal és felelősséget vállalni a tetteitekért? Honnan van bátorságotok annyira tárgyként tekiteni a nőkre, hogy ki akarnátok venni a kezéből a legtermészetesebb önrendelkezési jogukat? Ezt már az incelektől kérdem úgy általánosságban. Így közel a 40-hez tényleg nem értem.
Én azt Értem hogy régebben is pl mi léptünk oda a Nőhöz a Disco-ban pl, de egy írásos társkeresőben azért írt valamit magáról a Nő, de még a Facebook indulása körül, ők is szivecskézték a férfiakat, kommenteltek, stb.
Olyan 1 oldalú lett az egész azt látom.
Magyar nők akik folyton szidják a magyar férfiakat !!! Mi igazából a bajotok a férfiakkal?
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!